Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Çorbalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KAYPAK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKAYPAK

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 00:40
Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

 
emine bende yaptım ama erişteyle LOL hamur kesmeyi becerememde LOLLOLLOLLOL
 
Dip Not: Aslında foto eklemeyecektim itiraf ediyom yaseminden çok baskı gördüm LOLLOLLOL bakınız zuhalin menüsü topiği LOLLOLLOLLOL
Güzel olmuşBig%20smileBig%20smileboşver ekle sen resim şenlensin buralarLOLLOLha erişte,ha kare,ha üçgen hamur hamurdurLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 00:42
Orjinalini yazan: isis674 isis674 Yazdı:

ooo hemsom eline saglikkk ben bu kaypagi hic duymamistimmm
Aslında bunu içli yaparlar,içine çökelek konur muska gibi üçgen kapatılır suda haşlanıp mantı gibi servis yapılır ama bu kışlık olduğu için malzemesiz olanLOLLOLyine yoğurtluda oluyo ama ben bööle severimBig%20smile
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 10:44
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

 
emine bende yaptım ama erişteyle LOL hamur kesmeyi becerememde LOLLOLLOLLOL
 
Dip Not: Aslında foto eklemeyecektim itiraf ediyom yaseminden çok baskı gördüm LOLLOLLOL bakınız zuhalin menüsü topiği LOLLOLLOLLOL
Güzel olmuşBig%20smileBig%20smileboşver ekle sen resim şenlensin buralarLOLLOLha erişte,ha kare,ha üçgen hamur hamurdurLOLLOLLOL
 
sağol canım Smile
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 13:50
eline sağlık harika görünüyorClapClap
hamuru nasıl yapıyorsun anlatmamışsınSmile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 14:02

Teşekkür ederim ÖzlemBig%20smile

Erişte yaptınmı bilmiyorum,hamuru mantı hamuru gibi katı yoğurup mantı yufakası gibi ama birazcık kalında olur,açıyosun..Keserken yapışmasın diye ya kurutuyosun hafif,bizim oralarda sac üzerinde birazcık pişirirler..Yufkayı ikiye bölüp üst üste koyuyosun varsa başka hazırda yufka bi yufka daha koyabilirsin..1.5 -2 cm şeritler halinde kesiyosun hamuru,eriştede bu şekilde yapılır ama erişte düz kesilir,kaypak üçgen şeklinde kesilir..Bir gün yaparsam resim eklerimBig%20smile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 14:04
Ama bu kışlık hazırlanır yapılır ve kurutulur..Normalde bunu mantı hazırlar gibi yaparız,yine kare kare keseriz,içine peynir veya çökelek koyar üçgen kapatırız mantı gibi haşlar servis yaparızSmileEsas kaypak budur bu kışlık olan hemen elinin altında bulunurBig%20smile
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 14:47
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

eline sağlık harika görünüyorClapClap
hamuru nasıl yapıyorsun anlatmamışsınSmile
 
canım bana sorduysan o sorunun cevabı bende yok ama Emine usta anlatır sana LOL
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 14:48
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Teşekkür ederim ÖzlemBig%20smile

Erişte yaptınmı bilmiyorum,hamuru mantı hamuru gibi katı yoğurup mantı yufakası gibi ama birazcık kalında olur,açıyosun..Keserken yapışmasın diye ya kurutuyosun hafif,bizim oralarda sac üzerinde birazcık pişirirler..Yufkayı ikiye bölüp üst üste koyuyosun varsa başka hazırda yufka bi yufka daha koyabilirsin..1.5 -2 cm şeritler halinde kesiyosun hamuru,eriştede bu şekilde yapılır ama erişte düz kesilir,kaypak üçgen şeklinde kesilir..Bir gün yaparsam resim eklerimBig%20smile
 
yazmış bile hamur ustası LOLLOL
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.