|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zuhall ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 09:44 |
Merhaba Kadir Bey;
Benim 38 aylık bir kızım var.5 aydır kreşe başladı.Kızımın kreşe başlamadan ve öncesinde öksürük ve burun akıntısı şikayetleri oluyordu tabi kreşe başladıktan sonra bunun sıklığı arttı.Doktorlar levopront ve bricanly günde 3 kere olmak üzere serum fizyolojikle tedavi uyguluyorlardı.Kızım ayrıca 2012 yılında kawasaki hastalığı geçirdi erken teşhisle tedavisi uygulandı ve 1 sene boyunda aspirin kullandık.Şu an kalp ultarasonlarındada hiçbir problem yok Allah a şükür.En son ateş öksürük ve yeşil burun akıntısı şikayetlerinden doktora götürdüm.Kan tahlili ve akc.ğer grafisi çekildi.kan tahlilinde ASO SERUM 12,05 CRP SERUM 11,45 IGE SERUM 53,81 WBC 12,03 LYM%23,1 MON %6,2 GRA %70,7 cıktı.Akciğer grafisinde ise hiluslar dolgundur diafragma muntazamdır.Biliateral kostofrenik sinüs açıktır.Her iki akçiğer parankim alanlarında bronkovasküler izler artmştır yazıyor.Verdiği ilaçlar prednol 20 mg iğne 4 adet , ampisid iğne 5 adet, ventolin sprey, iğnelerden sonra zimaks antibiyotik ve singulair toz. Bu tedavi doğru mudur lütfen kafam karıştı bu kadar iğneyi yaptırmalıyım kızıma herhangi bir zararı olurmu ve bir sene kullnadığımız aspirinin bu hastalığın oluşmasında bir etkisi olmuşmudur?şimdiden cok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; O ilaclardan hicbirini kullanmayin... Hele Prednol, kortizon oldugundan, gecici bir "sahte iyilik" hali yaratacak, sizi kandiracak... Bu esnada, kortizon etkisi ile, vucut tepki gosteremedigi icin; Grip virusu butun Akcigere yayilacaktir. Siz, tedaviyi tam sure kullanip, ilaclari kestiginizin gecesi hastanelik olacaksiniz. Ne kadar erken ilaclari keserseniz, zararli etkileri o kadar az olur.. Bu ahmaklar, her oksurene, ASTIM tedavisi vermekten baska bir halt bilmezler.. Aspirin ile bir alakasi yok... Reye Sendromu yaptigi iddiasi yalandir... Sirf, patent korumasi biten ve uc kurusa imal edilen Aspirin yerine; daha pahali olan Parasetamollu ilaclar satilabilsin diye Aspirine camur atilmistir...Reye Sendromu, cocularda bazi enzimlerin eksikligi durumunda, Grip esnasinda olur.
Ayni sahtekarlik, patent korumalari biten, CFC gazina ve Suni sekerlere de yapilmistir.. Ne tesaduf, suni sekerlerin patent kormalari bitti, aninda bu sekerleri karalamaya basladilar... Dunyada Aptal cok... Yazilarimi okuyun, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2014 Saat 18:24 |
|
![]() |
|
zuhall ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok teşekkür ederim iğneleri hemen kestim.Zaten prednolu okuyup yanetkilerini görünce şoka girdim kızım bu kadar ağır bir hastamıki bu iğne verildi diye düşündüm.
Kadir bey bu akciğer(tek yön) grafisinde çıkan hiluslar dolgundur ve parankim alanlarında bronkovasküler izler artmıştır yazması beni endişelendiriyor sizce gribal enfeksiyona bağlı bir durummu yoksa bir göğüs hastalıklarını uzmanına götürmelimiyim.??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rontgenciligin; "Raconu" dur... Hicbir sey gormeseler bile, "Hiluslar dolgun" diye rapor verilir, adettendir, bu sekilde doktora istedigi gibi yorum yapabilmesinin yolu acilir.. Isin uzmani o "deyim" in ne anlama geldigini bilir...Isine geliyorsa, "-Hicbir seyi yok" der, isine gelmiyorsa, "Zaturre" bile der, sutune kalmis bir sey...
Akciger enfeksiyonlarinda, Hiluslar degil, 1/3 dis kisim degerlendirilir. Zaten butun, "maksat" sizi killandirip, doktor-doktor dolastirmak... HICBIR SEY YOK.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Kas 2014 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim Kadir Bey içimi rahatlattınız.Size yazdığım günden beri iğneleri kestim ventolini geceleri içirmem gereken spreyi hepsini bıraktım.Sadece burnu için serum fizyolijik geceleri coldmix ve ballılimon kullanıyorum.Burun akıntısı hala devam ediyor cok öksürük krizi olmasada öksürdüğünde dolu olduğunu anlıyorum balgamda var.Haftasonundan beri sol gözünde çapaklanma var masaj yaptım herhangi bir damla kullanmadım sizin tobrased önerdiğinizi okudum bugün eczaneden alıp 5 gün kullanacağım.sanırım burun tıkanıklığından meydana gelen bir durum.yapmam gereken başka bir tedavi varmı acaba?bilgileriniz için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tobrased'i kullanin..
Goreceksiniz, bu SAHTEKAR doktorlarin verdigi ilaclarla hastalik sadece daha uzun suruyor... Siz sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin... |
|
![]() |
|
Kadir Bey; gözde çapaklanma oldukça azaldı genel durumuda iyiydi fakat dün akşam kreşten alıp geldiğimde burnunun tamamen tıkalı olduğunu gördüm nerdeyse nefes alamayacak kadar kötüydü hemen serum fizyolojik yaptım biraz açılma oldu fakat gece boyunca öksürdü hiç uyuyamadı başını yükselttim coldmix kullandım odanın sıcaklığını düşürdüm fakat ne yaptıysam öksürmesini azaltamadım.Kadir bey kızımın öksürüğünü duyan herkes felaket tellallığı yapıyor ciğerden öksürüyor bu çocuk diyerek moralimi bozuyor ama ateş yok iştahıda normal dilde pas koku yok sanırım kızım gerçekten alerjik bronşit Kadir Bey ne yapmalıyım lütfen yol gösterin bir devlet hastanesinemi götürsem??etrafımdaki insanların söyledikleri beni çok huzursuz ediyor.şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yasta, hele BU MEVSIMDE; Allerjik Bronsit olmaz.. Grip geciriyor, 2-3 hafta surecek. Tedavisi yoktur...
"cigerden oksuruyor" ne demek??? Ayrica; Mideden veya Kulaktan da oksurukmu oluyormus??? Etrafinizdakilerin, bu konuda en ufak bir bilgileri bile yok, siz okumaya devam edin. ilk sayfadaki "oksuruk" semasini iyi inceleyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|