Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Makarnalar - Pilavlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KAVRULMUŞ MAKARNA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKAVRULMUŞ MAKARNA

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pıtırcık Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 21 Şub 2008
Konum: Samsun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
Mesajın Direkt Linki Konu: KAVRULMUŞ MAKARNA
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 13:42

1 paket burgu makarna ( ne kadar olacagı size bağlı )
tavuk bulyon yada suyu
tuz;yağ
sıcak su
hazırlanışı
makarnayı yağda kavurun hepsinin kavrulmasına gerek yok rengi atsın yeter.üzerine sıcak su ve et suyunu tuz ekleyip pişene kadar haşlanır.suyunu tam cekmesine gerek yok delikli bi kepceyle alabilirsiniz hem vitaminide ölmemiş oluyor.bu ne böyle demeyin deneyin görünThumbs%20Up
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 15:16
Görümcem bir kere denemişti bunu. Erişte gibi oluyor tadı, değişik. 
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 16:56
ben erilşteyi bu şekilde pişiriyordum markarna da denemedim hiç bi deneyim bakiim WinkClown teşekkürler pıtırcık
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008
Konum: Sinop
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2960
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 17:16
teşekkürler canım.bende deniyeceğim
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 21:54
eğişik bi tarif ellerine sağlık canımClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 22:01
ben yapıyorum bazenThumbs%20Upama fiyonk makarnayla yapıyom..ben burgu makarnayı sevmiyomdaEmbarrassed
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2007
Konum: Eskişehir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1054
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 23:55
ben makarnayı hep kavurarak yaparım zaten hiç haşlama yapmam tadı olmuyo ama kavrulunca çoook lezzetli oluyo hemde vitaminliThumbs%20Up
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2008 Saat 01:56
 
   ümitcim,böyle hiç denememiştim,bi deneyim bakıyım.ama tel şehriyeyi kavurup,pilavını yapıyorum,çok çok lezzetli oluyor,öyle bir şey herhalde..teşekkürler canım.Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.