Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
srp_kmy82
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
|
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2012 Saat 19:25 |
hipp yada milupanın organik serisini alıyorum çok nadir yedyorum
|
|
kübRAbia
Kıdemli Üye
Puanlar: 918
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2012 Saat 01:41 |
haydibebek Yazdı:
kızlar kavanoz maması yedirmek zorunda kalıyorum kızıma .çünkü her gün dışardayız artık ve kızım da 9,5 aylık artık .emzirmek zor dışarda,bebelacın hero baby in,milupanın kavanoz mamalrından kullanıyorum,siz ne kullanıyorsunuz bu markalar için duyumlarınız neler?bebelac ve hero baby milupanın kinin yarı fiyatı nerdeyse,kızım için para saklayacak değilim gerçi herşey onun için ama kalite farkı yoksa neden daha fazla ödeyeyim,bir de arı nın pirinç mamasını vermeye başladım sütlü kendinden şekerli muhallebi,arkadaş tavsiye etti ama çok ucuz o da güvenilir midir?kullananlar var mı içinizde? |
benim de 10aylık olmak üzere bebeğim canım ben de arının değil de ülkerin devam sütlü elmalı,muzlu ve de sade pirinç unu var onlardan veriyorum dönüşümlü olarak arı markanın çok şekerli olduğunu duydum kullananlardan,o yüzden hiç almadım ama kavanoz mamaları ben de aldım alıyorumda drumuza da danıştık sakınca görmedi,verebilirsiniz dedi
|
|
|
munetr
Üye
Puanlar: 2
|
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 15:03 |
Kavanoz mama veya meyve pürelerinin üzerinde "ORGANİK" yazanları da var. szice onlar sağlıklı mıdır?
|
munetr
|
|
y_bal
Altın Üye
Puanlar: 2663
|
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2012 Saat 08:08 |
ne kadar organik olabilirki ???
|
|
|
kumru
Altın Üye
Puanlar: 4651
|
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2012 Saat 15:49 |
|
|
|
hmsrgzm
Üye
Puanlar: 6
|
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2012 Saat 11:32 |
bende sırf onların cam kavanozları için aldım birkaçtane ve döktüm yedirmedim HER ORGANİK YAZAN SAGLIKLIMIIDIR HER BİTKİSEL SEY SAGLIKLIMIDIR?..cam kavanoza yogurt koyuyorum meyve püresi sebze pürsi yapıp sıcaktan kapatıyorum ertesi günde yedirebiliyorum...
|
BİTANEM EMİRİM
|
|
denizkayla
Üye
Puanlar: 7
|
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2012 Saat 23:52 |
Oglumda hic yedirmedim,corbasini hep kendim hazirladim ve icine bir cay kasigi irmik atardim..
kavanoz mamalarinin icindekinelri okuyup evde kendim hazirladim..insl.kizimdada bu düzeni koruycam.
|
|