|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
İmdbanu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: katılarak ağlamaGönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 17:11 |
|
Sayın Hocam, size bir kaç sorum olacak.
1) Oğlum 11. ayında. Son zamanlarda katılarak ağlıyor, belli bir süre nefessiz kalıyor. Bunun nedeni kansızlık veya demir eksikliğinden olabilir diye bir yazıda okudum. Yakın zamanda tahlillerini göndermiştim, her şey normal demiştiniz. Acaba doğruluk payı nedir, nedeni ne olabilir, o anda ne yapılması gerek? 2) Ek gıdaya başladığımdan beri her gün bıldırcın yumurtasının sarısını yediriyorum. Bir sakıncası var mı? 3) Rota virüsü aşısının yapılması gerektiğini geç bilgi edindim. Ne zaman yaptırabilir? Teşekkürler hocam, saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 19:03 |
|
Kansizlikla hicbir alaksi yok, bazi hircin cocuklarda olur. Ilgilenmeyin, kendiliginden acilir ve daha seyrek yapar. Siz ustune dustukce o da isin dozunu arttirir..
Turk cocuk doktorlari her seye; Allerji veya Anemi derler siz onlara pek kulak asmayin. Rotavirus asilari icin gec kaldiniz, 3.5 aydan sonra asilara baslanamiyor. Bildircin yumurtasinin 6 tanesi 1 tavuk yumurtasi eder. Her duydugunuz "satici uydurmasina", bilhassa Turkiye'de sakin inanmayin. |
|
![]() |
|
İmdbanu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2015 Saat 12:11 |
|
Hocam dediğiniz gibi katılarak ağladığında üzerine gitmeyeceğim, daha rahat olacağım.
Bıldırcın yumurtasıyla ilgili tam tersi tavuk yumurtasının 5 katı besleyici ve demir, vitamin olarak 3 kat daha fazla olduğunu okumuştum. Hatta size sormamın nedeni de böbreklere zararlı diye okudum en son. Siz de tam tersi diyince kafam karıştı hocam. Yani ben yanlış mı yaptım bıldırcın yumurtası vermekle ? Zararı var mı gerçekten ? Teşekkürler hocam, saygılar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2015 Saat 17:46 |
|
Ne zarari olacak??? Sadece pahali, kesenize zarari var.. Bir halta da yaramaz, duyduklarinin tamamen satis yapabilmek icin uydurulmus, sahtekarliklar.. Butun dunya aptal, bir tek bu yumurtacilar akilli!!!
Bir dusunun! Birinden Tavuk, digerinden Bildircin cikiyor.. Zannedersinizki, Bildircin, sanki Kartal, mubarek.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|