Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - katılarak ağlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkatılarak ağlama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
İmdbanu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İmdbanu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: katılarak ağlama
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 17:11
Sayın Hocam, size bir kaç sorum olacak. 
1) Oğlum 11. ayında. Son zamanlarda katılarak ağlıyor, belli bir süre nefessiz kalıyor. Bunun nedeni kansızlık veya demir eksikliğinden olabilir diye bir yazıda okudum. Yakın zamanda tahlillerini göndermiştim, her şey  normal demiştiniz. Acaba doğruluk payı nedir, nedeni ne olabilir, o anda ne yapılması gerek?
2) Ek gıdaya başladığımdan beri her gün bıldırcın yumurtasının sarısını yediriyorum. Bir sakıncası var mı? 
3) Rota virüsü aşısının yapılması gerektiğini geç bilgi edindim. Ne  zaman yaptırabilir? 
Teşekkürler hocam, saygılar. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119450
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 19:03
Kansizlikla hicbir alaksi yok, bazi hircin cocuklarda olur. Ilgilenmeyin, kendiliginden acilir ve daha seyrek yapar. Siz ustune dustukce o da isin dozunu arttirir..
Turk cocuk doktorlari her seye; Allerji veya Anemi derler siz onlara pek kulak asmayin.
Rotavirus asilari icin gec kaldiniz, 3.5 aydan sonra asilara baslanamiyor.

Bildircin yumurtasinin 6 tanesi 1 tavuk yumurtasi eder. Her duydugunuz "satici uydurmasina", bilhassa Turkiye'de sakin inanmayin.
Yukarı Dön
İmdbanu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İmdbanu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2015 Saat 12:11
Hocam dediğiniz gibi katılarak ağladığında üzerine gitmeyeceğim, daha rahat olacağım. 
Bıldırcın yumurtasıyla ilgili tam tersi tavuk yumurtasının 5 katı besleyici ve demir, vitamin olarak 3 kat daha fazla olduğunu okumuştum. Hatta size sormamın nedeni de böbreklere zararlı diye okudum en son. Siz de tam tersi diyince kafam karıştı hocam. Yani ben yanlış mı yaptım bıldırcın yumurtası vermekle ? Zararı var mı gerçekten ?
Teşekkürler hocam, saygılar..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119450
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2015 Saat 17:46
Ne zarari olacak??? Sadece pahali, kesenize zarari var.. Bir halta da yaramaz, duyduklarinin tamamen satis yapabilmek icin uydurulmus, sahtekarliklar.. Butun dunya aptal, bir tek bu yumurtacilar akilli!!!

Bir dusunun! Birinden Tavuk, digerinden Bildircin cikiyor.. Zannedersinizki, Bildircin, sanki Kartal, mubarek..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.