Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Dolmalar - Sarmalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KATIKLI DOLMA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKATIKLI DOLMA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2960
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 22:14
ellerinize sağlıkClown
[
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 22:29
Ellerine sağlık hiloşumClapClapClapClapgüzel olmuş,evet bende elimde sıkıpta doldurdum içinden çıkmadı.Kabak yemeğini ve kızartmasını hiç sevmem,sadece dolmada severim,buda alternatif oldu.Tekrar teşekkür ederim canımClownClownClownClownClown
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 22:29
Orjinalini yazan: oğuzkağan oğuzkağan Yazdı:

ellerinize sağlıkClown

Teşekkürler canımClownClownClown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 23:23
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Ellerine sağlık hiloşumClapClapClapClapgüzel olmuş,evet bende elimde sıkıpta doldurdum içinden çıkmadı.Kabak yemeğini ve kızartmasını hiç sevmem,sadece dolmada severim,buda alternatif oldu.Tekrar teşekkür ederim canımClownClownClownClownClown
bende teşekkür ederim canımClownbende aynen sendenim kabağı sadece dolma olunca yiyorum buda çok hafif ve pratik bi yemekThumbs%20Up
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 23:32
Orjinalini yazan: hiloş hiloş Yazdı:

Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

bende teşekkür ederim canımClownbende aynen sendenim kabağı sadece dolma olunca yiyorum buda çok hafif ve pratik bi yemekThumbs%20Up

Bu arada Seha'nın beğenmesine çok sevindim,bebişle uğraşıyordum yazmayı unuttum.Bir kaç kezde kabağı haşlayıp,üzerine sarmısaklı yoğurt ve aynı şekilde tereyağı gezdirmiştim,pulbiber ve nane kavurup.Oda güzel olmuştuThumbs%20Up   ApproveApproveApproveApproveApprove
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 23:41
hım oda olabilirThumbs%20Up

ama sehanın seviş nedeni şundandır seha pirinç ve bulgura pek hayır demez yani iki kaşık yer, ama yer yani diğer yemekler gibi değil..e bunuda ondan yedi sanırım ..ama ben bundan sonra sık yapmayı düşünüym çünkü benim kocişte sevdiThumbs%20Up
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 23:55
Orjinalini yazan: hiloş hiloş Yazdı:

hım oda olabilirThumbs%20Up

ama sehanın seviş nedeni şundandır seha pirinç ve bulgura pek hayır demez yani iki kaşık yer, ama yer yani diğer yemekler gibi değil..e bunuda ondan yedi sanırım ..ama ben bundan sonra sık yapmayı düşünüym çünkü benim kocişte sevdiThumbs%20Up

Yaa canım,benim bebişte yemek yedirirken 3,4 kaşık yer,sonra ağzını sıktırıp birkaç kaşık daha yedirebiliyorumCryCryo kadarcık yeterli değil bence,çevremde birçok arkadaşımın bebeği bir kase çorbayı yiyor,maşallah.Ben ogünleri hiç göremeyeceğim galibaCryCrySeha nasıldı 8 aylıkken;hatırlıyormusun?Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2008 Saat 00:39
canım hatırlamam hiiiiiiiiiiiç gerek yok seha 6.yından beri hiiiiiiiiç bişey ama abartısız hiç bişey yemedi halende yemiyoCrysadece beni emiyoCry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.