Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaşıntılı döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaşıntılı döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semracemre Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kaşıntılı döküntü
    Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 09:09
kadir bey 3 yaşında kızım 1-2 gün önce el bilek, kollarında yüzünde 1-2 tane sinek ısırığı gibi taneler çıkmıştı. Ancak dün poposu birden bu hale geldi ve el bilek kol bacaklardaki taneler arttı. Çok kaşıntılı olduğu için gece uyuyamıyor. Fenistil sürdüm ama kaşıntı çok rahatsız ediyor ne kullanabiliriz. 1 sene önce el ayak hastalığı geçirmişti. Taneler enfektemi oldu acaba bir kısmının uçları sarı gözüküyor. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 09:16
http://i.hizliresim.com/o75R57.jpg
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 09:19
http://i.hizliresim.com/o75R57.jpg
http://i.hizliresim.com/pPApLL.jpg
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 09:26
resimleri açamıyorum ben ama siz görebiliyor musunuz kadir bey

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 16:48
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119612
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 19:49
Acabiliyorum..
 Ellerindekiler; sinek isiriklari.. Fenistil jel surun..
Poposu; pisik..
Eczanede; "%3'luk Eau Borique 300ml hazirlatin, ve her temizlikten sonra nemlendirin..
Mavi Desitin kullanin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.