Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - karından hızlı nefes alıp verme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkarından hızlı nefes alıp verme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysima_eray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysima_eray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: karından hızlı nefes alıp verme
    Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 01:11
7 mart 2013 doğumlu oğlum var hocam sizi tanımadan önce 1 yıl öncesine kadar yani basit gripler öksürükler hariç bi hastalığımız olmamıştı tabii ondada hastane hastane gezmeler serumlar antibiyotikler hava almalar falan aklınıza ne geliyorsa başımıza geldi..son bir buçuk yıldır falan artık evde ballı limonla ılık su özellikle cold mix le falan çok güzel ve kolay atlatıyoruz ama 6 7 aydır her burnumuz aktığında arkasından öksürük ve dakikada 55 60 ı bulan nefes alıp vermeler var bu çok aklıma takılıyor ne yapacağımı bilemiyorum?..nefes dışında hiçbir problemimiz yok yani ateş falan yok ağız kokusu uyuduğu zaman oldum olası bi çocuktu zaten,halsizliğide hızlı nefes alıp vermesine bağlıyorum ben geceleri inleyerek uyanıyor haliyle oksijensiz kaldığı için bitkin düşüyor,gundüzleri uyuyarak geçiyor..
nedir hocam bu nefes darlığı bunun için ne yapmamız gerekiyor her zaman böyle olmasın 15 aylık kız kardeşinden bulaştı zaten bu grip kızımın burnunu silmekten yara oldu bir haftadır grip güyaa ama canavar gibi ne halsizlik ne ateş hiçbirşeyi yok..
lütfen yardımcı olun doktor fobimiz var artık kimseye güvenip gidemiyoruz size danışmaktan başka yapacak bişeyimiz yok
nasıl bir yol izleyelim??
hani herkezin bir hikayesi vardır ya..benim hikayem de seninle başladı...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysima_eray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 01:26
bu arada iki defa balgamı kusarak çıkardı hocam hiç kusmuk kokusu falan yok yapış yapış balgamı çıkardı resmen ama nefes hızı 20 saate yakındır dakikada 55 civarlarında :(

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 04:23
Gripler ZATEN, bu sekilde seyrederler. Sabirli olun ve aynen devam edin. Sikisirsaniz, ILAVETEN, sicak su buhari uygulayon.. 
SAKIN: benim, "kullanmayin" dedigim ilaclari kullanmayin.. 
Dakikada 60 ; normalin ust siniridir ve bir sey yapmaniz gerekmez..
 Oksijensiz kalsa; dudaklarinda ve tirnak diplerinde morarmalar olurdu!!!  Varmi moraramasi??? 
Yoksa; kafaya takacak bir problem de yok demektir. 
Okumaya devam edin, yoksa etrafta CAKAL cok!! 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysima_eray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 12:02
yok hocam hiç morarma olmadı,dün gece sabaha kadar nefesi aynı şekilde devam etti rahatsız olup uyanmadı bile iki defa su içmeye kalktı sadece sabah uyandığında 40lar da saydım nefesini
bi gece olsa bile bu şekilde olması düşündürüyor beni en ufak bi gripte bu şekilde bi gece geçiriyoruz...bu balgamın gribin iltihabın ne ise ciğere indiğini mi gösterir nasıl geçer bu zamana mı bırakmak lazım??
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 23:43
Ister; Geniz akintisi, ister Akciger ifrazati olsun, hicbir sey yapmayin.. 
Lutfen; eski mailleri okuyun.. 
O kadar anlattim.... Zaturre nedir, arazlari nedir...Hala ayni sualler hemde; "kontur-sual" olarak soruluyor.
Zaten; zaturre asilari yapilmis bir cocuk; NASIL ZATURRE OLACAK!!!
Biraz uyanik olun... Her soyleneni dogru zannedip, yemeyin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysima_eray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2017 Saat 00:49
Estağfurullah hocam kontrol - sual yapmak gibi bir amacım yok size karşı ki zatürre de sizden okuduğum kadarı ile ateş olmayınca hiç aklıma bile gelmedi sadece hızlı nefes alıp vermesi balgamım ciğere indiğini mı gösterir temizlemenin bi yöntemi var mı diye sormak istemiştim...yanlış anlaşıldı İsem kusuruma bakmayın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.