|
karınca yeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2022 Saat 01:00 |
hocam merhaba, 15 aylık erkek bebeklerim var, 33 haftalık doğdular, 2 ay kadardır emekliyorlar. birkaç defa ikizlerden birini karınca yemeye çalışırken yakaladım. hayır'ı anlatamıyorum hocam, çok inatçı, illa istediği olacak, o parmağı yerdeki her minik noktanın üstüne bastırıp ben yetişemeden hop ağzına götürüyor. ben görmediğim zamanlarda da büyük ihtimal yemiştir hocam. tek tük var etrafta, karınca yemi işe yaramadı, sürekli süpürüyorum ama ilaçlamaktan da çekiniyorum evi, yatan hasta annem var, dışarıda kalamıyoruz. hocam bir yada birkaç tane karınca yediyse ve belki de yemeye devam ediyorsa ne olur? zehirlenme belirtileri mi gösterir? kaç gecedir ikisi de aşırı huzursuz, acaba diğeri de mi ben farketmeden böyle birşey yapıyor, endişelenmeye başladım hocam.
Düzenleyen zelalim - 01 May 2022 Saat 01:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2- yaslar arasi; cocuklarda "pislik devresidir".. Kendi kakalari dahil, ele gecirebildikleri her turlu kakayi da
yerler. Karinca gene, en TEMIZ olani! Avuc dolusu yese, gene bir sey olmaz. Makalelerimi OKUYUN!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|