|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÇİTOS ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 281 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 18:20 |
Hocam merhaba. 5 yaşındaki oğlum akşam karnım ağrıyo diye ağladı.uyurken yarım ölçek dolven verdim.bu sabah kreşten aradılar halsizmiş-karın ağrısı devam ediyormuş. 2 kere kusmuş.alıp çocuk hst.acile götürdük.ishali ve ateşi yok..polk.görsün acillik değil dendi.polk.uzman hmg-tit-usg istedi.tahlilleri temiz çıktı.usg yarına randevu verince dr.a uğradım.niye istediniz usg-apandisitten mi şüphe ettiniz dedim.yok aklımızda kalmasın dedi.muayene bulguları apandisiti düşüdürmüyo dedi.gece bişey olursa burda usg yok fakülteye götürün dedi.ne yazcağını bilemedi.emedur fitil yazdı 2*1 gönderdi bizi.oğlum şimdi iyi,yemeğini yedi.ağrısı-kusması yok şuan.öneriniz ne olur..neyi gözlemleyelim.altında ciddi bişey olabilirmi??saygılarımla..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten, bilmeyen doktor, "tahlile" abanir... Muhtemelen Gazi vardi, pirt edince gecti.. En kotu ihtimal ile, "Ishal" olacak, olsa bile sakin ilac/antibiyotik kullanmayin..
Hicbir sey yapmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|