Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karin agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karin agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayaz2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayaz2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karin agrisi
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2024 Saat 13:07
Hocam 6 yas oglum yumurtayi cok zor yer. Okula gitmeden onu pure haline getirip icine tahin muz ve pekmez ekleyip puding yedigini sanarak yedirebiliyorum. Yedikten sonra karni agriyor ve dadasini yapiyor. Cok istahlida degil. Neden boyle olabilir hocam ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118123
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2024 Saat 15:28
Karışım, aşırı yüksek kalorisi olan ve hazmı güç olan bir karışım.  Ayrıca; Pekmez, Glikozdan zengin olup,
 aşırı şekilde İnsulin salgılanmasına sebep olur. İleride de şeker hastası olma ihtimali yüksek! 

Yumurta yemesi şart değil. Krem-karamel şeklinde ve Yumurtalı ekmek şeklinde deneyin. Hayal gücünüzü
 kullanın.

Yukarı Dön
Nefisekağan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nefisekağan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2024 Saat 17:26
Muz ve yumurtadan pankek yapıyorum. 2 yumurta1 olgunlaşmış muz blenderda çekip yapışmz tavada pişirebilirsiniz Tavsiye ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2024 Saat 21:08
Deneyin. 
Yukarı Dön
Ayaz2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayaz2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2024 Saat 08:41
Neler denedim bir bilseniz. Pankek hic sevmiyor akitma gibi denedim oda olmadi. Pekmezi 1 silme tatli kasigi kullaniyorum hocam kocaman kavanozu kullanmiyorumki. Maksat yumurtanin kokusunu bastirmak herseyi kokluyor. Bunu yaparken 1 yumurta 1 tatli kasigi pekmez 2 tatli kasigi tahin yarim muz kullaniyorum. Tanidigim 4 yas cocuguna sabahlari 2 yumurta 1 yemek kasigi tereyagi bal ve pekmez veriyor oldugu gibi pure haline getirmeden. Ben 1 yumurtayi yedirmek icin mecbur pure gibi veriyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2024 Saat 11:30
Yumurta yemeğe mecbur DEĞİL!! Ara ara teklif edersiniz, bir gün gelir sever!!
Pekmez, 1 tatlı kaşığı(5ml) bile çok. Elalemin çocuğu sizi ilgilendirmez.
Bilhassa şişmanlığa meyli olanlarda bu "karışımlara" tahammül olabiliyor ama onların da sonu hayırlı değil.
Her çocuk bir değildir.  Çocuklar, Ford fabrikasının montaj hattından çıkmıyorlar ki, birbirinin aynı olsunlar!!

Yukarı Dön
Ayaz2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayaz2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2024 Saat 07:20
Hocam peki dadasini yaparken her yaptiginda karni agriyor ter icinde kaliyor
Bunun sebebi ne olabilir ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2024 Saat 09:08
Ya; posası fazla gıdalar yiyor,
Veya, kalorisi az gıdalar yiyor.
Diyetini ayarlayana kadar akşamları; 10ml Sokol likid içirin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ara 2024 Saat 09:22
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.