Karin agrisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ayaz2018
Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 13 Kas 2024 Saat 20:31 |
Hocam 6 yas oglum c.tesi gunu yemegini cok hizli yemis birazda abur cubur yemis karni agarmaya baslamis baba beni dr a getir demis. Acile getirdik dr az gazi var dedi calpol dupalac motis verdi. Daha hastanedeyken karnim gecti deyince ilaclari vermedim. P.tesi ve sali sabah ozellikle yine olunca bugun cocuk dr una getirdik. Ultrason ve idrar verdik hicbisey cikmadi. Abur cubur ve tatlidan bi sure uzak dursun onlar gaz yapar dedi. Sadece enterogermina verdi. Neden ozellikle sabahlari karninda agri oluyor hocam biseyde cikmadi sonuclarda. Ilaci kullanmali miyiz sizce ?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kendiniz etmiş, kendiniz bulmuşsunuz! Ne diye bunlara gidersiniz ki?
Yavaş yesin. Fazla şekerli gıda yemesin, sakın o ilaçların hiçbirini kullanmayın.
|
|
Ayaz2018
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam kustu bugun su icse kustu andazol verdim 1 olcek onuda cikardi. Dr serum verdi kusmasi ve halsizligi icin. Sali gununden beri dadasini yapamiyor tuvalete cikamadi. Bizden gaita ve selo bant testi istedi birde kil kurdu parazit icin
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Tahlillere verdiğiniz para ve çektiğiniz eziyetlere değmez.
Ben olsam, üç kuruşluk Andazol şurubu kullanırdım. Varsa barsak kurtlarını döker, yoksa sadece ilaç paranız telef olur o da tahlillere harcadığınız paradan çok daha azdır.
|
|
Ayaz2018
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam gunlerdir kakasini yaptiramiyorum birseyde yiyip icmiyor dogru duzgun. Cani yemek istiyor ama 2 yudumda doyuyor. Ev yogurdu ise yarar mi hocam kakasini yapabilmesi icin ?
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yaramaz! Kayısı ve Mürdüm eriği kurusu yedirin.
Gene olmazsa, Libalax lavman kullanın.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|