Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karin agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karin agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayaz2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayaz2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karin agrisi
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2024 Saat 20:31
Hocam 6 yas oglum c.tesi gunu  yemegini cok hizli yemis birazda abur cubur yemis karni agarmaya baslamis baba beni dr a getir demis. Acile getirdik dr az gazi var dedi calpol dupalac motis verdi. Daha hastanedeyken karnim gecti deyince ilaclari vermedim. P.tesi ve sali sabah ozellikle yine olunca bugun cocuk dr una getirdik. Ultrason ve idrar verdik hicbisey cikmadi. Abur cubur ve tatlidan bi sure uzak dursun onlar gaz yapar dedi. Sadece enterogermina verdi.  Neden ozellikle sabahlari karninda agri oluyor hocam biseyde cikmadi sonuclarda. Ilaci kullanmali miyiz sizce ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118123
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2024 Saat 08:49
Kendiniz etmiş, kendiniz bulmuşsunuz! Ne diye bunlara gidersiniz ki?
Yavaş yesin. Fazla şekerli gıda yemesin, sakın o ilaçların hiçbirini kullanmayın. 

Yukarı Dön
Ayaz2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayaz2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2024 Saat 15:04
Hocam kustu bugun su icse kustu andazol verdim 1 olcek onuda cikardi. Dr serum verdi kusmasi ve halsizligi icin. Sali gununden beri dadasini yapamiyor tuvalete cikamadi. Bizden gaita ve selo bant testi istedi birde kil kurdu parazit icin
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2024 Saat 18:42
Tahlillere verdiğiniz para ve çektiğiniz eziyetlere değmez.
Ben olsam, üç kuruşluk Andazol şurubu kullanırdım. Varsa barsak kurtlarını döker, yoksa sadece ilaç paranız
telef olur o da tahlillere harcadığınız paradan çok daha azdır. 
Yukarı Dön
Ayaz2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayaz2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2024 Saat 07:50
Hocam gunlerdir kakasini yaptiramiyorum birseyde yiyip icmiyor dogru duzgun. Cani yemek istiyor ama 2 yudumda doyuyor. Ev yogurdu ise yarar mi hocam kakasini yapabilmesi icin ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2024 Saat 10:18
Yaramaz! Kayısı ve Mürdüm eriği kurusu yedirin. 
Gene olmazsa, Libalax lavman kullanın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.