|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2020 Saat 13:13 |
Hocam iyi günler geçmiş maillerde arama yaptım ama aradığımı bulamadım.
45 aylık kızım 14.7kilo96cm manasız ara ara karın ağrısı oluyor poposunu ve göbek deliğini kaşiyor karnı agridiginda çok keyifsiz oluyor bazen nefesi kötü kokuyor yemek yemeyi hiç birzaman sevmiyor aburcuburda dahil daha önce doktora götürdüğünde vitamin ilaçları vermişlerdi birde doktor kilo aldirmaya calisma boyu en fazla 157cm olur dedi hem kısa hem kilolu olmasın ilerde problemolur demişti açıkçası üzüldüm.simdi size sorum doktor haklı olabilirmi ilerideki boyunu ongerebilirmi gerçekten öyleyse boy uzatmak için yapılacak birşey var mı karın ağrısı içinde ateş vb.baska hiçbir septom yok bu durumda ne yapmalıyım.tesekkurler.
Düzenleyen seyla.gazi - 23 Nis 2020 Saat 13:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde; en az 600ml sut/sutlu gida aliyorsa, boyunu merak etmeyin.
Boyu ZATEN, 2cm onde!!! NE: 1.57'si!! Resmen sacmalamis. Barsak solucani olabilir. Andazol surup: 2 olcek icirin. 15 gun sonra tekrar verin. |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
İçime su serptiniz kadir bey çok sağolun birde kansızlık için ne yapmalıyım doktorlar ilaç vermemişti ama hgb 10 sizce düşük değil mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yas icin; HGB:10g/dL NORMALDIR.. Turkiye'nin salak doktorlari cocuklardaki Kan degerlerini bilmezler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam kızım için yazmıştım karın ağrısı var diye (23nisanda) iki gündür çokfazla gündüz idrar kacirma sorunumuz var ve ilk defa bugün cişini yaparken acidigini tutamadigini söyledi 45aylik ve normalde tuvalet eğitimi kazanmıştı şimdi çamaşır yetişmiyor çok sık kaçırıyor ateş yok pas yok hastane ortamına girmeden cozebilirmiyiz
Düzenleyen seyla.gazi - 27 Nis 2020 Saat 19:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
IYE olabilir, Yaptirabilirseniz, bir idrara tahlili yaptirip(sadece idrar gotureceksiniz) bana yazin.
Onu da yapamiyorsaniz, evde varsa: Bactrim surup, gunde: 2x1.5 olcek icirin. Oda yoksa, sabunlu sicak su icine, 10 dakika kadar oturtun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Teşekkürler hocam idrarı yollayabilirim sanirim ozamana kadar dediklerinizi yapicam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|