|
Karın Ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2019 Saat 20:26 |
Hocam kızım 7.5 yaşında. Çarşamba günü akşamdan beri karnı ağrıyor. Yazılarınızı okudum ishal gelecek diye düşündüm. Ama ishal olmadı, hatta tuvalete de normal çıktığını söyledi. Doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu dedi. 20 lökosit ve Nitrit Negatif olduğu için ben ilaç vermedim. Masaj yapıyorum, sıcak su koyuyorum biraz rahatlıyor. Bazen bakıyoruz hiç birşeyi yok, bazen kıvranıyor. Öğlen Okulagönderiyorum bişey yok, 2 saat sonra öğretmen arıyor. Tekrar götürdüm. Teyzelerinde ve dayısında fmf var. Onu söyleyince crp ve fibrojen baktı. Onlar da normal çıktı. Ultrasonla baktılar gaz var dediler. İkinci kez idrar tahlili verdi. İdrarı çok bulanikti. Bu sefer 6 lökosit 3 eritrosit çıktı. Nitrit yine negatifti. Doktor az kristal gördüm kum döküyor olabilir bol su içsin dedi. 1-2 sefer belim ağrıyor dedi. Antibiyotik verdi ben yine vermedim. Ama şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Gastroenteroloji ye mi gitsem, süt ürünlerini mı kessem. Hocam gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Az önce libalaks verdim belki bağırsağını boşaltır rahatlar diye. Ama o da olmadı. Doktor gaz için tribudat verdi onu kullanıyorum. Hocam ne olur yol gösterin.
Düzenleyen Kardelensel - 30 Eki 2019 Saat 20:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta en siklikla; Karin agrisi yapacak sebep, "Barsak kurtlaridir"... Ilk gun 2 olcek Andazol surup verin, ertesi gun agrilari gecerse, 15. gun gene 2 olcek icirin. FMF'de, Fibrinojen ve CRP, agrili devrede bakilir. Goruyorsunuz degilmi, nasilda israrla IYE teshis etmeye gayret ediyorlar?? Baska bir halt bilmezler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|