Karın agrisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
esya
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 441 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2017 Saat 18:14 |
Hocam oğlum 2008 doğumlu. Pazartesi okuldan karın ağrısıyla geldi. Akşam yedi gibi kustu ve ishal olarak yaptı. Ateş de vardı. Salı da ateş karın ağrısı devam etti. Çarşamba ateş de düştü. Ama hala günde bir iki kere ishal olarak yapıyor ve karnım ağrıyor diyor. Özellikle yemek yedikten sonra. Ağzı aşırı kokmuyor ama dilinden emin olamadım. Resim yüklüyorum. St rep  testi yaptıralım mi? Üç gündür okula gidemedi. Hiç bir ilaç ateş düşürücü dahil kullanmadım. Ateş kendi kendine düştü. Burun akıntısı, öksürük, hapşırık gibi durumları da yok. Ek olarak pazartesi okula veliler yiyecek gönderdi onlardan yedi sonrasında kötü olduğunu söyledi sabah da biraz ağrı vardı sanki dedi. Kendisi de emin değil. Denk mi geldi bilemiyorum ama bunu da belirteyim dedim.
https://i.hizliresim.com/d7yqgQ.jpg
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116930 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hicbir sey yaptirmayin, hicbir ilac vermeyin..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|