|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inciboncukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 11:12 |
Hocam 3,5 yaşında oğlum 1 hafta önce bezi bıraktı. Çiş olayı gece ve gündüz olarak tamamen halloldu. Büyük tuvaletini bir kere oturağa yaptı sonrakilerde oturak istemedi bez istedi ben de zorlamadım bez bağlıyorum fakat bu arada anneannesine geldik ortamı değişti. Kakasını 3 gün yapmadı, sonra beze yaptı sonra 2 gün yapmadı (normalde günde 1 yapar) şimdi 4 gündür karnım karnım diye kıvranıyor yere oturuyor yaklaşık 10 saniye sonra düzeliyor 15-20 dakika bazen 1 saat sonra tekrar aynı. Doktora götürdüm fizik muayenede bir şey çıkmadı, abdominopelvik usg çekildi normal sınırlarda çıktı. Ateş vs yok karnına kramp girmediği durumlarda keyfi yerinde. Yardımcı olursanız minnettar olurum. Saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun icin doktora mi gidilir??? Iste boyle OYARLAR!!! US da cekerler, MR da cekerler.. Daha olmadi; "kolonoskopi " bile yaparlar.. 4 yas bitene kadar bu sekil davranislar (bunlara sikayet bile denenmez) normaldir. Ustune dusmeyin, kendisi halledecek!! SAKIN: ilac verdiler ise; kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|