|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
serem5 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam sitraks vermiştim andozol vermedim, o zaman andozol alıp 1. Dozunu vereyim, kac gün sonra 2. Dozunu vereyim? 1 hafta? 10 gün mü?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 gun sonra; ikinci dozu verin.
|
|
![]() |
|
serem5 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
Hocam biz bugün cocuk doktoruna gittik, elle karın bölgesini muayene etti, sıkıntı olmadıgını söyledi, kan idrar tahlili idrar kültürü yapıldı sonuçlar gayet iyi cıktı,gaita tahlili de istendi ama oglum yeni yaptıgı için onu veremedik, tüm batın ultrasonu yapıldı, ultrasonda karın boşlugunda mı karnında mı anlamadım bezeler oldugu söylendi en büyüğü 12 mm imiş, bunlardan kaynaklı agrıların olabileceğini söyledi doktor,bezelerin önemli olmadıgını herhangi bir enfeksiyondan kaynaklandıgını belirtti, antibiyotik verdi ve prebiyotik yazdı, bu bezeler önemsiz midir gercekten? Antibiyotik kullanılması gerekli midir? 10 gün sonra tekrar kontrole cagırdı...
|
|
![]() |
|
Hocam bu arada enterogermina diye bir prebiyotik vermiş, nasıl kullanılacagını unuttum, doktorun söylediğini net hatırlamıyorum,nasıl verebilirim bunu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbirini kullanmayin. "Ya tutarsa"
hesabi verilmis, sacma-sapan ilaclar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|