|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 17:21 |
Kadir Bey merhaba,
Siz olmasaniz ne yapariz bilemiyorum, her an bilgilerinizin isigi ile hareket ediyoruz. Ancak bazen size danismadan ilerleyemiyoruz. Degerli zamaninizi ayirdiginiz icin tesekkur ederim. Degerli Hocam, Kizim 6.5 yasinda. Pazartesi gecesi ateslendi. Atesi gunduz 37.5/38 gece 38/38.7 civarinda seyretti Burnu aktigi icin hic ates dusurucu vermedim. Cuma gunu atesi kalmadi iyilesti zaten hastalik boyunca nesesi yerinde idi Ama burun bazen devam ediyor, ck seyrek hapsiriyor, oksuruk yok Cumartesi gunu oglen karnim agriyor dedi Hep yatti ama o sirada tavuk, makarna, kiyma kavurdum yedi sonra neselendi Bugun sabah neseli uyandi gezmeye gittik Donerden azicik yedi bir iki patates atti tekrar karnim agriyor dedi Su anda yatiyor Yazilarinizi okudum Surekli devam etmedigi ciddi bi durum yok diye anliyorum Ya domuz gribi ya kurt durumu olabilir Ben nasil ayirt edebilirim? Burnu biraz kasiniyomus ama gripten mi? Salya akiyormus Burnu tikali diye olabilir Ben tam anlayamadim, ne yapsam hocam? Karni agrirken yiyecek ne vermem rahatlatir? Ayran ve az muz verdim Cok cok tesekkurler Sizi cok seviyoruz Saglicakla kalin |
|
![]() |
|
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,
Kizimdan karin agrisini tanimlamasini istedim Midesi kusacak gibi bulaniyormus Karnini elletmiyor dahi cok agriyormus Kafasini yastiktan kaldiramiyor Biraz da her yeri aciyormus, basi da agriyor gibiymis Belki yardimci olur bize... Sevgilerimizle, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi geciriyor... Cocuklarda hafif seyreder.. Merak etmeyin. Yapacaginiz en iyi tedavi; ILAC VERMEMEKTIR....
Sakin: Antibiyotik ve Soguk alginligi ilaclarindan kullanmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey merhaba,
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Minnattarız size… Sayenizde ne çok şey değişti… Çk şükür, kızım bu hastalığını da ilaçsız atlatıyor. Allah size uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah Birkaç aklıma takılan konu da görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. 1.Kızımda şöyle bir şey fark ettim. Ateşli hastalıklardan sonra yüzünde – yanak ve burun üstünde – minik minik kırmızı noktalar oluyor. 2/3 gün içinde kendiliğinden kayboluyor. Bu bir sorun değildir değil mi, hocam? Ancak neden oluyor anlayamadım. 2.Karın ağrısı deyince ayrıca önümüzde yaz bu sebeple bir soru aklıma takıldı. Bazen bazı bölgelerin deniz suyu soğuk olabiliyor. Veya gittiğiniz ay hemen ısınmamış oluyor. Veya kızım denizde çok uzun süre kalabiliyor. Denizde uzun süre kalmak veya suyun soğuk olması dolayısıyla karın ağrır mı? Üşümekle hasta olunmadığını söylediğinizi biliyorum. Sizi tekrar yormak elbette istemem, çok okudum. Sadece acaba hep koruyup koruyup bir kere fire verince çocuk alışık değil diye hastalanıyor mu diye düşünmeden edemiyorum. Sabrınız için teşekkürler, Sevgilerimizle, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Tahris olabilir. devamli burnunu silmekten, tahris etmis, olabilir. Bir resim gonderebilirseniz, daha kesin bir sey soyleyebilirim.
2- Cok soguk olursa olabilir.. Yuzeyde, isisi dusen kan, ic organlara, bilhassa barsak cidarlarina kadar soguk olarak gittiginde, oradaki damarlarda; "daralmaya" sebep olur ve barsaklar, sindirim islevini tam yerine getiremezler ve agri olusur. Tabii; "usutmekle hastalik olmaz", demekle: - Kafayi usutup, Menenjit olunmaz. - Cigerleri usutup, Zaturre olunmaz. - Barsaklari usutup; Ishal olunmaz. - Bobrekleri usutup, Idrar Yolu Enfeksiyonu olmaz DEMEK ISTIYORUM.. Yoksa; terli terli, ruzgara cikarsaniz, adele tutulmalari, yuz felcleri,V.S. 0labilir, bunlar konumuz dis.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|