|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2015 Saat 15:39 |
Hocam, 2.5 yasindaki oğlumun daha önce hicbir şey yetmediğinden bahsetmiştir.. Sut yoğurt odakli besleniyor.. Ne yaptiysak çeşitlendiremedik. ama son birkaç haftadir sürekli karnim aciyor deyip midesini gösteriyor.. Ne yapmaliyim bilemedim.. Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz olabilir, devam ederse, bir "Kan sayimi" yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
|
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, oğlumun karin agrisi devam ediyor.. Sürekli midesini gösteriyor.. Sanki gazi var gibi geliyor bana.. Sürekli gaz cikariyor ve gaz cikardiktan sonra rahatliyor.. Ne yapmami onerirsiniz..
Bir de hocam sadece sut içiyor.. 2.5 yasinda. Bir turlu yediremiyorum farklı hicbir şey.. Nadiren de olsa çorba içtiğinde karni çok fazla sisiyor..sadece sut içtiği için mi acaba mmidesi agriyor.. Sutu kesip sipraktin mi versem acaba.. Çok bunaltti artik bu durumu.. Şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilosu; 13.5kg veya ustu ise, bosverin. Cok sut icerse( 2litre gibi) agrilar olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, kilosu 13.3 kilo. Sut de gunde yaklaşık 1 litre içiyor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Sute, bebe biskuvileri ilave edip verin (en fazla 5 tane)
2- yogurt baslayin. 3- aksam yatmadan evvel, az pirinc unu ile yapilmis, "Sulu muhallebi" verin. Pirinc unu evvelden kavrulmus olsun. 4- Yogurt yaninda; acisiz tarhana, suzme mercimek ve Yayla corbasini bu sira ile teklif edin. Eski mailleri okuyun, zira gene en basa donduk. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|