|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2014 Saat 10:10 |
merhaba hocam benim yeğenimde 15 günde bir 2 gün süren karın ağrısı ve mide bulantısı oluyor. Kustuktan sonra rahatlıyor ancak her seferinde kusma olmuyor beraberinde ishal yok hiç birinde. Ateş de yok. sadece karın ağrısı ve şiddetli mide bulantısı oluyor. Kan tahlili ve ultrason yapıldı temiz çıktı. lakin tekrarlıyor. bu arada 7 yaşında 2 senedir oluyormuş. yalnız her olduğunda bir gün öncesinde çok çikolata veya süt içmiş oluyor bununla ilgisi var mıdır? gıda intoleransı olabilir mi? teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir..
Aclik kan sekeri ve Insulin degerlerine bakildi ise, onlari bana yazin. Hatta elinizde ne tahlili varsa, bana yazin. |
|
![]() |
|
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yeni tetkikler yapıldı(kan,idrar,gaita,ultrason) özel bir hastanede ancak sonuçları ailesine vermemişler hepsi temiz çıkmış. kanda herşeye bakmışlar normal demiş doktor. geniz akıntısı var belki ondandır diyerek yollamış. Bu arada çok sık hasta oluyor öksürük ve geniz akıntısı oluyor gerçekten. ancak sebep bu olabilir mi? Bir de fazla çiğnememe böyle bir etki yapabilir mi? Annesi çok çiğnemeden yuttuğundan şikayetçi. boyu 123 cm kilosu 25 kg civarı hocam. teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3kg agirlik, 5cm boy fazlasi var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|