Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkarın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zgundas Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Konu: karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 23:01
Hocam benim oğlum 5 yaşını yeni doldurdu oldum olası sa iştahsız 19.5 kilo..Yemek yerken bir süredir sürekli karnım ağrıyor  diyerek tuvalete gitme ihtiyacı duyuyor ve gidiyorda.yemek yerken gitmese yemekten hemen sonra büyük tuvaletini yapıyor. ve yemek sırasında da yemekten sonrada sürekli gaz çıkartıyor. doktora gittik kıl kurdu olabileceğini ve bu 15 gün arayla verilen şuruplardan birde Tribudat adında 10 gün günde 1 tatlı kaşığı 3 ölçek kullanılacak şeklinde şurup verdi. kullandım ama değişen bişiy yok. ilaçlarla geçmezse mide bağırsak ultrasonuna bakarız demişti. sizce gerekliidir yada bu sorunumuz neden kaynaklanıyor bana yol gösterirseniz çok sevinirim hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120456
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 05:53
Iyi sallamis... Zaten 1.5 kilo fazlasi var... ( Tribudat, herhalde;"Debridat" olacak) Bir muddet  zorlamayin, kendi istedigi kadar yesin, bakalim bir degisiklik olacakmi? 
Yukarı Dön
zgundas Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 10:19
ilacın ismi doğru hocam kutusuna bakarak yazıyorum Tribudat 24mg / 5 ml oral süspansiyon hazırlamak için Granül yazıyor:)  dediğiniz gibi bir müddet zorlamamaya çalışıcam. kalp ameliyatı geçirdik kalbinde riti sorunu da var şu anda onun için yemek yemezse hemen güçsüz kalıcak diye yemek konusunda çok hassasım. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.