Karın ağrısı ve sıkça gaz çıkarma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GurbetEkin
Üye Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2019 Saat 00:43 |
Hocam iyi calismalar. 56 aylık kizim sürekli karın ağrım var diyo ve fazlaca gaz çıkarıyor.İstahsiz ve yemek ile pek arası yok. eskiden bu kadar iştahsız değildi.simdi masaya oturunca karın agrisindan bahsediyor.sizce ne yapmaliyiz.hastaneye gotursemmi.goturursem ne gibi tetkikler yaptirmaliyim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Dogum kilosu.. Simdiki kilosu. Bir gunde (ortalama) yedikleri ve miktarlari..???? |
|
GurbetEkin
Üye Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
|
Doğum kilosu 4100 gr.40+6 haftalik normal doğum. Suanki kilosu 19.8. 2 ay once 21 civariydi kilosu . Bugün kahvalti etmeden okula gitti.okula öğlen 12.30da gidiyor. Okulda saat 2 gibi yarim kase çorba ve çeyrek pogaca yemiş.aksam hicbirsey yemedi.meyve su dahil hicbirsey yemedi bi saate kadar.Evde puding vardi istedi ama vermedim. Normal de ben yedirmezsem zorlamazsam ısrar etmezsem yada herhangi biseyle tehdit etmezsem kendisi yemiyor.ozellikle 2 gündür bunların hic birini yapmıyorum oda yemek yemiyor. Allah rızası için yardım edin hocam. |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
4,5 yas civari: 16,5 kilo olmasi lazim.. Gunde en az: 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun, en az 1 kuru kofte kadar etli gida verin ve birazda meyva yesin. Kisitlamayi bu gidalar disindakilerde yapin. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|