|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2014 Saat 11:04 |
merhaba hocam oglum 4.5 yasinda
iki gun içinde bi kaç kez karninin agridigini soyledi ve aksamdan beride her yedigini kusuyor çevremdede baska kusan ishal olan çocuklar mevcut ilaç kullanmiycam ama ne yedirsem iyi gelir, karni aç çocugun surekli yemek istiyor biseyler ama kusacak diye oyaliyorum bisey vermiyorum : ( suda içse kusuyor, hatta gece midesindekiler bitince sari su kustu ![]() daha once gazi giderilmis gazli .ola okumustum ama ishal içinmiydi kusma içinmiydi onu karistirdim, o mesajdia aardim bulamadim : ( |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, kusmalar cok olursa; Emedur100 fitil, gunde:2x1 kullanabilirsiniz...
Arkadan ishal gelecek, uzun surenlerde; Gazi cikarilmis Cola, veya yari-yariya hazirlanmis: Visne -Soda, veriyorum... Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsekkurler hocam
simdilik kusma durdu gibi gun içinde az yedi zaten baska kusmadi sabahtan beri hocam buradaki doktorlara sorunca gastroenterit diyorlar , çevremdeki çocuklar ya kuusyor yada ishal var ( kanli ishal bile duydum ) ikisi bi arada olan daha duymadim, degisik bi virusmu acaaba bu bide sali gunu grip asisini olmustu etkisi olmaz demi, persembe gunu de karnim agriyor dedi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Grip asisi ile bir alakasi YOK...
2- Gastroenterit, "Ishal"in Ingilizcesi, farkli bir hastalik DEGIL.... Eski mailleri okuyun. BakteriEl ve Viral ishalleri, farklarini ve surelerini COK ANLATTIM.... OKUYUN, YOKSA BU SUALLERIN ARKASI HIC GELMEYECEK... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|