Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - karın ağrısı ve ishal (domuz gribi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkarın ağrısı ve ishal (domuz gribi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hulyadavulcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hulyadavulcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: karın ağrısı ve ishal (domuz gribi)
    Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 10:40
Kadir Bey merhaba,

Kızım 5 yaşında 17 kilo ağırlığında.1 hafta önce çok yoğun olmayan burun akıntısı başladı. birkaç gün sonra akşama doğru ateşi 38 e çıktı. Huysuz olduğu için 1 tane bebe aspirini verdim. Gece ateşi düştü. 1 gün sonra ishal başladı. Başlangıçta tuvalete çok sık gitmiyordu ama giderek kaka sayısı arttı. Kakası sarımsı renkte ve 1 kez az kanlı mukus şeklinde geldi.Şu anda burun tıkanıklığı yok. Öksürük ve kusma hiç olmadı. Poposu kaşınıyor ve kızarık. Bugün ishalin 5.günü. Özellikle kakası gelmeden önce ve yaptıktan sonra karın ağrısından ağlıyor.Beni tedirgin eden tarafı da karın ağrısı. Ayrıca soğuk algınlığında huysuz olduğunda bazen bebe aspirini veriyorum doğru mu yapıyorum bilemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Düzenleyen hulyadavulcu - 30 Mar 2015 Saat 18:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 18:50
Domuz Gribi geciriyor. SAKIN:Ilac/Antibiyotik kullanmayin. Eski mailleri okuyun.
Bu yasta Bebe aspirinin hicbir faydasi olmaz, hatta Griplerde kullandiginiz icin zararli bile olabilir; Reye Sendromuna sebep olabilir. Kim soylediki size; "bebe aspirini kullanin" diye??
Yukarı Dön
hulyadavulcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hulyadavulcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 22:54
Hocam domuz gribi deyince endiselendik dogrusu.karnı çok ağrıyor ağrısından duramıyor eski maillerde grip için yapılacakları uygulayın demişsiniz ama grip ile ilgili bir sıkıntımız yok şu anda. Karın ağrısı için yapabileceğim birsey varmi bir de reye sendromu demişsiniz araştırdım biraz olup olmadığını nasıl anlarım panik yaptım

Düzenleyen hulyadavulcu - 30 Mar 2015 Saat 23:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 23:33
Olsa, ANLARDIN!!!! Cocukta bir gariplik gormedigine gore yok demektir. Bir dahada Griplerde Aspirin kullanmayin.
Domuz Gribi degilde, basit bir Ishal hadisesi ise; gene yapilacak bir sey yok. SAKIN:Ilac/Antibiyotik kullanmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.