|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2017 Saat 22:34 |
Hocam bu soruyu Ocak ayında da sormuştum. Şuanda 38 aylık kızımın karın ağrısı ve iştahsızlığı var. Makatta kaşınma var. Ocak ayinda15kg idi şimdi 15.5kg bazen 16kg oluyor. Barsak kurdu olabileceğini ve andazol kullanmamızı tavsiye etmiştiniz. Biz ilacı alana kadar karın ağrısı şikayeti sona erdi diye kullanmadık. İstahsizligi da kendi keyfine kalmış ister yer ister yemez dedik. Kilo olarak durumu iyi diyordum ancak 8 aydir kilo almiyor. Suna dikkat ettik evdeyken hazır şişe şu içiyoruz, memlekete aile ziyaretine gittiğimizde çeşme suyu içiyoruz ve ne zaman memlekete gitsek karnım ağrıyor şikayeti de başlıyor. Alakasi var mı yoksa tesadüf mü bilemiyorum. Andazol kullanacagiz kızım için 10ml 15 gün sonra tekrar 10ml, ancak evdeki herkesin kullanması gerekiyor sanırım arama motorunda ki sıkıntı yuzunden cevabı bulamadım. Biz yetişkinler nasıl kullanmalıyız, ve 3 aylık bebeklerim var emziriyorum bir sakıncası olur mu? Çok teşekkür ederim sayın hocam.
Bu gece (az önce) uykudan uyandı popom acıyor diye, karnım da ağrıyor dedi, su istedi su verdim içmek için oturdu, otururken bile çok acıyor popom dedi, baktım öyle pişik vs gibi bir görüntü de yoktu.
Düzenleyen Zorannelik - 20 Ağu 2017 Saat 04:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120459 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak kurdu olsa; kaksinda gorurdunuz.. Ayrica; barsak kurdu oldugunda; istah anormal artar.. Bu yasta POPO agrilari psikolojik nedenlerle olan, "Proctalgia Fugax" dir.. Sicak havlu ile makat bolgesine kompres yapin. Aksamlari da; 1 olcek Atarax surup icirin.. 3 gun vermeniz yeterlidir. |
|
![]() |
|
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Kakasını klozete yaptığı için inceleyemedik. Cevabınızı görmeden de andazol 10ml verdik pazar gunu sabah. Pazartesi ve salı günü iştahı inanılmaz acildi, uzun zamandır ilk defa aciktim diyerek yemek istemeye başladı maşallah. Ve 2 gündür poposunu kaşımayi da bırakıp.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|