Merhaba Kadir Bey,
Daha önce oğlumun 8.ayından beri süregelen kabızlık sorunu üzerine çok yazışmıştık (şu an 17 aylık)...şimdiki sorunumuz ise tam tersi...her akşam sokol içirerek genelde 5-6 günde bir kaka yapan oğlum karın ağrısı ile birlikte 4 gündür ishal diyebileceğimiz bir durum yaşıyor...ağrı geldiği zaman kıvranıyor, kasılıyor ve bağırıyor, peşine kaka yapıyor...kıvamı cıvık ama sulu değil, yani tam manasıyla ishal değil aslında...pazartesi günü iki kez, salı günü hiç, çarşamba günü 4 kez kaka yaptı...bugün yani perşembe günü öğleden sonra sadece bir kez....ancak ara ara gelen sancısı biraz önce bahsettiğim tarzda geliyor...ben de bu durum ishal midir değilmidir anlayamadım ve her sıkıştığmda olduğu gibi size yazmak ve akıl almak istedim...doktora gidip lüzümsuz tahliller ve ilaçlar cehennemine düşmek istemedim...
hocam sizden cevap bekliyorm...ona göre hareket edeceğim...herşey için çok teşekkür ediyorum
Ayrıca biraz önce forumdaki diğer mesajlara bakarken bir üyeye "bakar bakmaz hipotroidili yüz belli olur" yazmışsınız...bir hipotroidili olarak çok merak ettim acaba bu nasıl belli oluyor hocam?..