|
Kardiyoloji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökçeli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2025 Saat 14:37 |
Hocam tekrar merhaba oğlum 13 yaş futbol oynuyor lisans için ekg gerekliydi ilki 115 ikincisi 117 çıkmıştı ama aşırı panikti çekilirken çok heyecanlandı kardiyoloji görsün dedi bakırköy devlet gittik bugün herşey normal gözüküyor dedi basınç 26 olması gerekiyor ama 34 çıktı dedi akciğer basınç dedi tekrar ekg bakıldı 20 dk sonra normal çıktı bu sefer ama 1 adet svr izlendi dedi dalga bir hafta sonraya tekrar bakalım dedi çocuğa sordu merdiven çıkarken top oynarken nefes nefese kalıyormusun diye çocuk hayır dedi şikayetim yok dedi bu basınç ve bir adet svr izlendi sorunmu hocam sıkıntı gözüküyor mu sayın hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bransim degil..
|
|
![]() |
|
Gökçeli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli bir sey yok, zaten bu durumda da gerekli bir tahlil degil. Onemli olan; EKG
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim.çok uzundu tahliller atarken utandım kusura bakmayın. Branşınız değil hocam öyle dediniz yinede sağolun ekg güzel çıkmıştı son çekilen bir adet svr izlendi dedi birde sağ ventrikül solistik hafif yüksek dedi okadar26 olması lazımmış 34 dedi
Düzenleyen Gökçeli - 5 Saat 49 Dakika önce Saat 22:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|