Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
begumfunda
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4515
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2008 Saat 12:59 |
pardon benim kiz mudale etti IZIN yazcaktim cünkü ben görmeden bir gün leblebi almis dolaptan agzina vermis allahtan yetistik
hala onu doyurmaya calisiyo oyuncak la neyse ama öbür türlü tehlikeli oluyor Bunun sucu da benim annem hadi yedir kardesine demisler halbuki elindekinden kardesine de verelim deseydi daha farkli yani bi kelimeden bile cocuklar nelere yönleniyorlar
evde yavas yavas birmirinize alisirsiniz ins
|
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 8182
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 14:02 |
Kardesimiz 15 gunluk oldu bile... Kizimin bebekleri, cocuklari cok sevdigini soyluyordum onun icin de kardesini yadirgamadi. karnimda da seviyordu bunun etkisi varmidir bilemiyorum tabi. onu opuyor, emzigini veriyor, tontiiissiiimm, adiiisiimm (kardesim) diye pesinde dolaniyor. opmek icin can atiyor, operken zarar vermiyor. opturmezsek kiyamet kopuyor beni ve babasini kiskanmiyor ama babaannesini cok kiskaniyor. biraz azaldi gibi ilk gunler daha coktu. babaannesi Eymeni kucagina aldiginda basiyordu cigligi beni de al diye. onu birakacakmis kendisini kucaklayacakmis. simdi fazla kalmadi o huyundan cok sukur. Hastanede bebek bezi veriyorlar ya bir tane, icinde kucuk kitapcik oluyor. kizim onu cok seviyor kitabin adi da kizimin dilinde "anne bebek". onun delisi oldugu icin onu getirdim hediye olarak. adi cikmis dokuza inmez sekize misali cocugun adi ciktigi icin herkes kardesine zarar verecegini, cok kiskanacagini vs saniyor ama oyle degil. tabi ki ikisi bir yalniz birakilmaz daha. yine de kardesine karsi simdilik ter bir durumu yok. kardes acikmis, süt iciyormus, senin sütün ayri onunki ayri filan diye de konusuyoruz bol bol. gecenlerde o da emmek istedi, ne yapacak diye verdim ilk once isirdi, sonra optu. emeceginden degil de merakindan yapti herhalde bilemiyorum. bizde durumlar simdilik boyle. insaallah kardesine karsi tavri degismez. buna sukur demek gerek daha iyisi olmasi icin...
|
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 14:04 |
ilk gun deli oldu opecem, sevecem diye. hatta durun bi foto vardi onu bulup ekleyeyim. operken cekmistik. ama opusunu gormelisiniz zarar vermiyor ama kendi hali cok tatli oluyor.
|
|
|
begumfunda
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 14:38 |
iyi gecmesine cok sevindim
bizim basta biraz sorun olmustu ama artik yok öyle bide ek gidaya gecerken tam sadece süt iciyor derken yemeye baslayinca sorun olmustu beslemek istiyordu hep
simdi benim kizim ossi gelmesse bende gitmem diyor hep beraberler
|
|
|
begumfunda
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 14:39 |
|
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 15:18 |
ekledim canim eymenin resim konusuna
elindekileri vermek onada yedirmek istiyor bazen ama ben konusuyorum kardesin sadece süt icer onu yiyemez filan diye.
|
|
|
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 9404
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 15:44 |
sevindim canım ya iyi karşılamasına şükür o sıkıntıdan kurtuldun
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 16:50 |
degismezse kurtuldum
|
|