Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kardeş ve kreş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkardeş ve kreş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fundaaydin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Konu: kardeş ve kreş
    Gönderim Zamanı: 16 May 2010 Saat 00:42
 merhaba dr.hanım;benim 16 aylık bır oglum var ve 8 aylık hamileyım.15 gun oncesıne kadar hıcbır problemımız yoktu.uyku saatlerı hersey normaldı ama sımdı tum huyları degıstı gecelerı aglayarak uyanıtyor ve uyumuyor sınırlı oluyor,yere dustugunde hemen kalkardı sımdı aglıyo ve bız kaldırana kadar kalkmıyor.herseye aglayan bı cocuk oldu.gecen hafta da kreşe basladı haftada 3 gun 2 şer saat kalıyo kreşte.ögretmenı cabuk uyum sagladıgını soyledı,herseyın normal oldugunu soyledı.sızce kardesını hıssedıyo olabılırmı?ne yapmalıyım kreşe de onun ıcın degısıklık olur dıye gonderıyorum havalar ısındı hep dısarı cıkmak ıstıyor enazından hem eglenır hem ogrenır dıye düşündüm..yanlış mı yapıyorum?cok uzuluyorum ne yapmalıyım?tesekkur ederım...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2010 Saat 09:59
kardeşini hissetmemsi mümkün değil, karnınız iyice belirginleşti ve sizde bir değişiklik oluyor. huzursuzluğu  bununla ilgili olabilir. kreşe göndermeniz çok iyi olmuş. sosyal ortamlarda olmak ona iyi gelebilir. ayrıca tam olarak konuşanan kadar çocuklar böyle davranabiliyorlar, endişelenmenizi gerektiren bir şey yok
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.