|
kapanmayan bingildak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafaemirebrar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafaemirebrar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 15:26 |
Merhaba Kadir bey kızım 21aylik bindildagi hala daha tam olarak kapanmadi yumuşaklık var bindildagin olduğu yer hala batık endiselenmelimiyim yoksa normal bir durum mu
Teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok bir sey… Kafa capina bakin… Anormallik varsa, yazin, konusalim..
|
|
![]() |
|
Mustafaemirebrar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafaemirebrar
Hocam 46cm kafa çapı yani buradaki doktor 18aylik kapanmış olması lazım dedi açıkcasi endiselendim ilk bebegimi nöral tüp defektinden kaybettim hocam onun için biraz tedirgin oldum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafaemirebrar
Birde 4.5yasinda oğlum var orta kulak iltihabı geçiriyor çok ağırdır kulağı temizlediler kirleri ama ateş yok antibiyotik başladı doktor
Croxilex 100ml yani verdi ama ateş yok bugün kestim ilacı hocam 4gun kullandık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizinizda, hicbir sey yok, SAKIN ilave bir islem yapmayin, yaptirmayin.. Oglunuzdaki "kulak hadisesi" icin cok okumaniz lazim…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|