Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kansızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKansızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2256
Mesajın Direkt Linki Konu: Kansızlık
    Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 14:33
Hanımlar hamile kalmadan önce ya da hamilelik sırasın da kansızlık teşhisi konan varmı aranız da neler yaptınız,neler yediniz,nasıl arttı kan değerleriniz.
Ben hamilelik öncesi testlerimi yaptırıyorum bu gün sonuçlarımı aldım şükür herşey normal ama dr ciddi kansızlık var dedi...Kan iğnesi ve şurubu verdi...........
Çok canım sıkkın
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 14:37
Öncelikle sağlıkla kucağına almanı temenni ederim arkadaşım hiç üzülme
canım dr kan hapı vermiştir onun yanında bende de kansızlık vardı dr bana kuru üzüm yememi ve dut pekmezi tüketmemi söylemişti

dut pekmezi tüketemedim ama kuru üzüm özellikle siyah olandan çok yedim şükür son aylarda kan seviyem normala geldi 7. aydan sonra kan hapı kullanmadım arkadaşım
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 14:43
Amin sağol...Doğru söylüyosun çok haklısın da iğne de verince gözüm korktu...Sen de hamileliğin sırasında mı kansızlık çıktı?
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 15:26
evet canım hamileliğim sırasında çıktı ilk testlerim yapıldı hamişliğimde o zaman çıktı canım

korkulacak birşey yok tatlım. ama dr bana söylediği ilaçtan bu eksiği kapatmak yerine bunu kaynağından almak en doğrusu demişti. kuru üzüm gerçekten kansızlığın bireb.ir ilacı arkadaşım. ben hala yiyorum hamiş kalmadan önce ağzıma koymazdım şimdi hiç eksik etmiyorum ceviz ve kuru üzüm koy kaseye al yanına gidip gelip ağzına at arkadaşım
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7662
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 15:47
bende hamilelikten önce kansızlık vardı...yaz kış ellerim ayaklarım hiç ısınmazdı..üzüm pekmezi yedim çok fayda etti.
hamile kalıncada kan hapı verdi doktorum..düzenli kullandım..hamileliğimde kan tahlili yapıldı ve kan değerim çok iyi çıktı...
hatta doktorum demişti ki :haplarını mı düzenli içiyorsun yoksa eşinmi iyi bakıyor sana kan değerin çok iyi demiştiBig smile

hülyanında deiği gibi kuru üzüm ve pekmez çok faydalı...
ilaç kullanmak yerine doğal şeylerle beslenerek kan değerini yükseltebilirsin..
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 19:28
kizkedne du$uk du kanim
hamileykende dogum dan sonrada
hatta baksak kan a $imdide du$ukdur , saçlarim çok dokuluo çunkuCry

hamileyken  demir hapi kullaniodum , her hamileye evrioalr genelde
eksilmesin diye halmilelikle berbaer
hamile kalmana engel olmaz kanimca

Düzenleyen MaRaL - 04 Ağu 2010 Saat 19:29
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2010 Saat 13:40
Orjinalini yazan: aşkitom aşkitom Yazdı:

bende hamilelikten önce kansızlık vardı...yaz kış ellerim ayaklarım hiç ısınmazdı..üzüm pekmezi yedim çok fayda etti.
hamile kalıncada kan hapı verdi doktorum..düzenli kullandım..hamileliğimde kan tahlili yapıldı ve kan değerim çok iyi çıktı...
hatta doktorum demişti ki :haplarını mı düzenli içiyorsun yoksa eşinmi iyi bakıyor sana kan değerin çok iyi demiştiBig smilehülyanında deiği gibi kuru üzüm ve pekmez çok faydalı...ilaç kullanmak yerine doğal şeylerle beslenerek kan değerini yükseltebilirsin..

Bakalım pekmez,üzüm takviyesine başladım...Kadir beyin dediği testleri de yaptırıcam.Yaa canımı sıkan tam hamile kalmaya karar verdiğimde çıkması..Herşey de bir hayır vardır ama napalım.....
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2010 Saat 13:45
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

kizkedne du$uk du kanimhamileykende dogum dan sonradahatta baksak kan a $imdide du$ukdur , saçlarim çok dokuluo çunkuCryhamileyken  demir hapi kullaniodum , her hamileye evrioalr geneldeeksilmesin diye halmilelikle berbaerhamile kalmana engel olmaz kanimca

Ben çok zayıfım hele bekarken kıyafetlerden bile kemiklerim belli olurdu o zaman herkes sen de kansızlık var derdi ama aksine o zaman yaptırdığım hiç bir testte kansızlık çıkmazdı..anladımki zayıflıkla da alakası yok..Biraz dengesiz besleniyorum çok yiyorum ama düzenli ve sağlıklı değil galiba sebebi o.
Ben de Kuzeye hamileliğim de kan hapı kullandım o rutin verilen bişey..Bakalım ilk kansız olan ben değilimya bakıcaz çaresine..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.