|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 16:56 |
Hocam kızım Çarşamba gecesi ateşlendi 24 saat süren ve hiç düşmeyen 39-40 derece ateşi oldu. Ateş düşürücü vermedim düşürmedim. 24 saatin sonunda ishal başladı ateş düştü.3 gündür devam eden şiddetli ishali var. İlk gün 15 dk da bir gidiyordu. Kusma halsizlik şikayeti Yok ishal dışında gayet normal. Dünden beri ishal kanlı şekle dönüştü. Tuvalete gittiğinde dışkı ile beraber resmen kıpkırmızı kan akıyor poposundan. Bu beni çok korkuttu. Nedir bu durum doktora gidelimmi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilac kullaniyorsaniz, HEMEN kesin.... Sakin ilac kullanmayin, kendiliginden iyilesir. Bol su /sivi gidalar verin. Bir daha sual sorarken, yasini da belirtin.
|
|
![]() |
|
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
5 yaşında kızım. Ateş düşürücü dahil hiç ilaç vermedim. Bu kan nereden geliyor neden oluyor hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ishal yapan bakterilerin Toksinleri, barsak yuzeyinde, tahris yaparlar..Bu tahris sonucu, barsak cidarindan, asiri sivi salgisi olur. Bu salgi hadisesi uzadiginda, ayni satihlardan kanama olur. Kendiliginden gececek. Barsaklarin bos kalmamasina dikkat edin, agzi neyi severse, onlari yesin ve icsin. Gazi cikmis Kola, tuzlu ayran, iyi gelir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|