Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kanda yüksek enfeksiyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkanda yüksek enfeksiyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pasha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kanda yüksek enfeksiyon
    Gönderim Zamanı: 28 Haz 2015 Saat 15:18
Hocam sayfaya yeni üye oldum benim sorum 43 günlük bebeğim kanında yüksek enfeksiyon tespit edildiği içinönce 9 gün yenidoğan yoğunbakımda kaldı 9. günün sonunda taburcu edildi iki gün sonra kontrole gelmemiz söylendi kontrole gittik hiç bir tahlil falan yapmadılar tamam gidebilirsiniz deyip bir antibiyotikle bizi gönderdiler.kontrolden iki gün sonra bebeğin ateşi yükseldi ve ishal oldu tekrar hastaneye gittiğimizde tahlillerde enfeksiyonun tekrar yükseldiğini ve değerlerin normal olmadığını söylediler idrarında ve gaitada bişey çıkmadı temiz dediler kan tahlilinin fotoğrafını göndereyim size bir bakın hocam şimdi hastaneden geldim hocam ne yapmam gerekiyor hastaneyimi değiştireyim hocayımı değiştireyim yardım edin
Yukarı Dön
Pasha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2015 Saat 15:32
kan tahlili değerleri
WBC-RBC-HGB-HCT-MCV-MCHC BUNLAR NORMAL
PARAMETRE             SONUÇ      REFERANS ARALĞI
RDW                   17.9        11.5-16
PLT                    628        150-400
MPV                    5,42       7.2-11.2
LYM                    4.15        0.6-3.4
MONO                   1.9        0-0.9
MONO%                   16          1-11
EOS%                    0.286       1-5
BASO                    0.374       0-0.2
BASO%                   3.16        0-1
CRP(TÜRBİDİMETRİK)      18.99       0-0.5
HOCAM FOTO GÖNDEREMEDİM YAZDIM ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2015 Saat 23:48
Bu kadarda aptallik olmaz!!!!
O GERI-ZEKALI doktorlara soyleyin, Yeni dogan WBC degerlerini ogrenmeden, doktorluk yapmaya kalkmasinlar...
WBC degerleri:
1-2 haftalik: 5.0-20.0
1-6 aylik   : 6.0-17.5 dur..
Bunlara; doktor diye Diploma veren devletin ..............
SAKIN: Antibiyotik filan vermeyin.
Yukarı Dön
Pasha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2015 Saat 09:27
teşekkür ederim hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.