|
Kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 22:48 |
Kadır Hocam merhaba! 11 yaşında kızım 38 kilo. Bu akşam tuvallette bıraz zorlanmış. Sonra bana seslendı baktım. Peceteyı atmış suya ama kan pıhtısı vardı tırnak üstü kadar. Bıraz da sılerken bulaştırmış kağıda. Ben aslında buna takılmam sızı okuyorum çünkü ama şu var. Kızım 3 yaşından 6 yaşına kadar kakasını yaparken zorlandı. Acıyor derdı çünkü tutardı sertleşırdı. Yanı bır kısır döngüye gırmişti. Büyüdükçe kendı kontrol edebıldı. Ama ara yıne acıdı anne dedıgını duyarım. Sık degıl. Küçükken cerraha götürdük üç dört kez. En son bısey yok ama bıyopsı yapıp bakalım demişlerdi. Ben kaçmıştım. bısey varmıdır hocam keşke kaçmasamıydım o pıhtının ısaret ettıgı bısey olabılır mı?belirgin bir karın agrısı da yok.
Düzenleyen Mamafi - 07 Oca 2019 Saat 23:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye acaba bu sikayetleri; HEP ASIRI KILOLU cocuklarda oluyor??? Ayrica da, bu kadar KIT BILGI ile, benden nasil bir cevap bekliyorsunuz??
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 11 yaş 38 kılo 140 sanırım boyu. Başka bilgı aklıma gelmıyor.hatta ben Regl oldu zannedıp baktım ama alakası yok. Normal beslenıyor ara sıra paketlı ürün de yıyor. Herhangı bır hastalığı yok. Sadece geçen yıl ağzından kahve rengı sıvı gelmıstı yastığına bı ıkı kez. Reflü olabılır dedı bı sure ılac kullandı. İçime sinmedi bıraktım. Başka sıkıntımız yok😟Siz o zaman biyopsi ıcın tamamen duygusal demiştiniz. Yıllar oldu.
Düzenleyen Mamafi - 07 Oca 2019 Saat 00:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin.. poposunu silmesin, su ile yikasin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|