|
Kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2018 Saat 12:40 |
Hocam kızım 33 aylık 14 kilo.
Size daha öncede sordum kabızlığı geçmiyor diye duphalac fayda etmiyor çok istahsiz galiba bu yüzden duzelmiyor diye düşündüm . Zaten çok zor kaka yapıyor ama dün dakikalarca ağladı sonra tuvalete girdiğimizde birkaç damla koyu kıvamlı kan damladi sonra top top kakasını yaptı oda kanliydi. Akşamda popom çok acıyor diye ağladı baktım birşey görünmüyordu. Gece çok huzursuzdu bugün de ateşi var.Gorunurde birşey yok ama kıl kurdu falan olabilirmi? Daha öncede birkaç kez bu şekilde kazasında kan vardı mechel diverticulu olabilirmi?
|
|
![]() |
|
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de mechel divertikül u yumuşak kıvamlı dışkıda mi oluyor yoksa sert kakada mi oluyor? Zorlanmadan yaptığı zamanlarda kan olmuyor çünkü ayırt edebilmek için soruyorum. Şüphelenmemin sebebi kızım 1 yaşına kadar çok ateşli hastalık geçiriyordu ve hep hastanede yatiyorduk o zamanlarda kansızlik var dediklerinde karnını elle muayene eden 2 Dr da 2 3 çm karaciğerde büyume var demislerdi. Size sorduğumda önemli değil demiştiniz.Acaba bu ele gelen büyüklük mechel divertikül u çıkıntısı olabilirmi diye dusundum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once su kabizlik bir hallolsun, Divertukul sonra dusunulur. NOT: Divertukuller ele gelmezler.. Turk doktorlarina guvenmeyin.. "kansizlik var" veya "Karacigeri buyuk" demelerine inanmayin. Eski mailleri okuyun ve eski Kan Sayimlarina bir bakin bakalim… HGB:10g/dL'nin altina hic inmismi??? Yapilan sahtekarliklari iyi ogrenin. Kabizligi icin, her aksam; 4-5 kayisi veya Murdum erigi kurusu yedirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Kas 2018 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Hocam HGB 10.9 un altına düşmedi hiç oyleyken günde iki kez kan şurubu iciriyordum ta ki sizi bulana kadar. Ondan sonra kestim zaten kesince Allah'a şükür sebepsiz ateş yükselmeleri de bitti. Ben ciger büyüklüğü konusunu çok fazla ilaç kullanmaya bağladım belki de parasetamol zehirlenmesi yasamisti çocuk.
Reflor toz aldım onu kullanıyorum activia yoğurdun içine katarak. Kuru meyve yemiyor, sebze yemeği yemiyor. Toz saseleri bitince hala geçmemiş olursa kanama durumu ne yapmalıyım hocam divertikül den suphelenmelimiyim ultrasona gotureyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Reflor'u niye kullaniyorsunuz??? Bu durumlarin hicbirinde Reflor'a gerek yoktur. Niye kanamayi; kabizliga baglamiyorsunuz, cok hayret bise!! Meckel divertukulunde, kan; kakaya karismiz sekildedir. Kabizliktan olan kanamada, kan, kaka yuzeyindedir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|