|
Kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 32 Dakika önce Saat 04:04 |
Kadir hocam merhaba.Ben 2 çocuğunu sizinle büyüten bir anneyim.Öncelikle çok teşekkür ederim.ilk kızımda ardarda antibiyotik kullanmaya başlamamızla sizi buldum🙏🏻şimdi 4 yılı antibiyotiksiz geçirdik.küçük kızım sayenizde hiç antibiyotik yada başka bir ilaca maruz kalmadan büyüdü.size minnet borçluyum hiçbir sorumu cevapsız bırakmadınız.
Soruma gelecek olursak; Rutin kan tahlillerini lüzumsuz bulduğunuzu biliyorum.fakat merak ettiğim şu; 2 yıldır kan tahlili yaptırmadım 2 kızıma da.fark ettiğim olumsuz bir durumları yok.kan tahlili konusunda sizin önerdiğiniz zaman aralığını sormak istiyorum size.düzenli baktırmamız gereken zaman aralığı nedir? Çok teşekkür ederim. Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öyle bir aralık da yok! Önemli bir hastalık olsa, sizler hemen farkedersiniz.
Solukluk, miskinlik, kuvvet kaybı, anormal şişlikler ve iri/bitişik Lenf bezleri, uzun süren kanamalar gibi.
|
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam çok teşekkürler🙏🏻
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|