|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlıyorum hocam.zaten sizinle tanıştıgımızdan beri gitmiyorum cok gerekmedikce..hele ilaç falan Size sormadan okumadan asla vermiyorum.adım bile atmıyorum kısacası sizden cvp gelmeden.cok saolun ne yapsak ödeyemeyiz hakkınızı ancak dua edebiliyoruz bol bol..Rabbim Size daha Cook ömürler versin hep bizimle olun..
Hocam birde ben sizden cvp gelene kadar nette bakındım bu sonuçlara göre "polisitemi " hastalıgı olabiliyormuş..bu durum dahamı farklı oluyor? Biraz bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Polisitemia Vera", esas ismidir, pek cocuklarda gorulmez, o yuzden bahsetmedim.. Buyuk bir ihtimal ile "Kan alma" teknigindeki hatalardan dolayi boyle bir sonuc aldiniz, bence fazla kafaya takmayin... Demir vememis olmaniz buyuk sans, bu sayede, olabilecek kotu ihtimaller cok azalmis durumda. Bol su icirin.
|
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
Teşekkürler hocam...fakat ben şimdi 3 ay önceki tahlilinede baktım orda da 13.3 yazıyordu o da özel hastanede yapılmıştı.en fazla 13 mü olmalı hocam?ve yine cok sıkmıştı kendisini...
Bir de bu kan sayımı için illa damardan mı kan alınmalı? yani parmağını delip falan alınamazmı? iyileştirdiğinde en azından öyle yaptırsam daha sağlıklı sonuç alma acısında??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Parmaktan kan alma, eskidendi... VE, butun kan degerleri ayri-ayri bakilirdi. Simdi bilgisayarli makinalar cikti, 20 analizi aninda yapiyor.. Bunun icinde, damardan 1-2ml kan alinmasi gerekiyor.Dogru durust, kan alabilen bir Laboratuvar bulun.
|
|
![]() |
|
Anladım hocam..o dedidiğiniz adam gibi dr hastane laboratuvar bulmakta o kadar zorki nasıl bulucam hiç bilmiyorum :( hocam Son olarak..
1)İyileştiğinde tekrar kan sayımı yaptırmalımıyım sizce yoksa dediğiniz gibi kafama takmıyımmı? ( demir ilacı hiçbir zaman vermediğim için ve polisitemi vera durumuda nadir oldugu için başka herhangi bir ihtimal yok ise yaptırmama gerek yok mudur?) 2)Ve en Son kaç olmalıdır degeri ( internette farklı degerler var çünkü..(3.5 yaş erkek))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER: Cocugunuzun cildi dikkat cekecek kadar "kizarik" degilse, bosverin.
2yas-5yas; 11.5-13.0 g/dL araliginda olmalidir. |
|
![]() |
|
![]() Hocam kızarık derken yanakları sadece..yani cok sıcak ortamlarda yada koşup terlediğinde kırmızı oluyor o kadar..Size sormuştum ben 'cutis pilatis ' durumu demiştiniz büyüdüğünde gececek demiştiniz..onun dışında vucudunda herhangi bir kızarıklık yok..Tekrar resmini cektim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Cutis Pilaris" , pilatis degil....
Bir seyi yok, kurcalamayin VE, KIM VERIRSE VERSIN, asla Demir ilaci kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|