|
kan sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Saat 50 Dakika önce Saat 15:22 |
hocam merhaba kan sonuçlarını yorumlarmısınız
grip gibiydi burnu akıyor ama 10’deger farklo cıkımca korktım
b12 si 966 çıkmış oda cok yüksek ben kendim için fısfıs kullanıyodum, 4,5 kez onada sıkmıştım WBC 11,24 RBC 4,42 PLT 231 HGB 11,1 HCT 35,4 MCV 80 MCH 25,2 MCHC 31,4 RDW-CV 14,4 RDW-SD 43,0 %NEU 71,0 %LYM 19,5 %MON 4,3 %EOS 4,8 %BAS 0,4 %IG 0,3 %NRBC 0.0 NEU# 7,99 LYM# 2,19 MON# 0,48 EOS# 0,54 BAS# 0,04 IG# 0,03 NRBC# 0.00 MPV 11,5 PCT 0,265 PDW 15,9 sabah bogazım agrıyo demişti ama geçti dedi sonra , burun akıyor. gözlerim agrıyor diyor ama cok agladı ondan diye yorumlarım ama yazılarınızda eos yükseliğimi göz olabilir mi demişsiniz kızarıklık yok suan ama Düzenleyen aleynaaa - 19 Saat 49 Dakika önce Saat 17:23 |
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eos degeri cok yüksek özellikle hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kim???
Cinsiyeti? Yaşı??
|
|
![]() |
|
çok özür dilerim hocam 2021 subat doğumlu erke çocuk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemi:Yok.
Antibiyotik:Gerekmez. Lösemi/kan hastalığı:Yok. Grip geçiriyor. Eos: anlamlı derecede yüksek değil. EOS, sadece allerji durumlarında yükselmez. Barsak paraziti, diş çürüğü de yükseltir. |
|
![]() |
|
b12 de cok yüksek ama ona dedğim gibi kendi fısfıs ilacımdan sıkmıştım galiba oyuzden artık asla vermem. çok teşekkür ederim cvp için ama diş cürüğü ve parazit de yok diye biliyorum yani şimdi önemsiz mi şimdi eos yüksekliği ?
Düzenleyen aleynaaa - 15 Saat 17 Dakika önce Saat 21:55 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
B12 : Daha düne kadar lafı bile edilmezken, ilaç firmalarının fişeklemesi ile, bütün herkesde bir B12 vitamini
kullanma çılgınlığı başladı! B12 eksikliği normal ve aklı başında ülkelerde son derecede nadir görülen bir vitamin eksikliğidir. B12 vitamini hemen hemen bütün hayvansal ve bazı sebze/meyvalarda vardır. Hadise, B12 vitaminine ulaşamamak değildir. B12 vitamininin sindirim sisteminden emilebilmesi için, mideden salgılanan "İntrensek Faktör" denilen bir maddeye ihtiyaç vardır. Bu madde sadece İLERİ YAŞLARDA bazı kimselerde azalır ve onlar için gereklidir. Allerjilerde Eo değeri sizdekinden çok daha yüksek seviyelerde olur. Yani, EO yüksek diye hiçbir şikayeti olmayan bir şahısa asla Allerji ilacı başlamam. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Saat 33 Dakika önce Saat 22:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|