Kan sonuçları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
3 gonca
Üye Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 18 Saat 52 Dakika önce Saat 22:04 |
Iyi aksamlar Kadir bey.19 yaşında 186cm boyunda 53 kilo erkek .Oğlumun bugün kan tahlillerini yaptırdık, zayif olduğu için. d vitamini ve tsh bazi degerleri çıkmadı çıkanlarda da bazıları yuksek çıkmiş.Degerlendirebilir misiniz?
Düzenleyen 3 gonca - 18 Saat 51 Dakika önce Saat 22:05 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
HGb anormal YÜKSEK!!
İnşallah, Demir ilacı kullanmamıştır. |
|
3 gonca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hayır hocam kullanmadik D vitamini dısında hicbir takviye kullanmadik bu yaşına kadar. .Bi zararı var mıdır? Ek bir test yada bolüme gitmesi gerekiyor mu?Ne yapmalıyız. Yardimcı olursanız sevinirim
Sağlıkli beslenen biridir az yer fakat paket gıda ekmek gazlı icecek hicbirini yemez. Bakliyat ve et tuketir. Karbonhidrat olarakta makarna ve pilav yer.Gunluk meyve ve yogurdunuda yer. Hareketsiz bir yapiya sahiptir. Sadece okuldan eve gidip gelir. Bu gune kadar hep yuksek cikmisti ama bu kadar değil gecmis yıllarda sizede atmıstım sonucları.Su az icer.internette pek hoş şeylerden bahsetmiyorlar.Siz hep dersiniz onternete bakmayin diye ama .Bu saatte sizde yüksek deyince korktum. Iyi aksamlar
Düzenleyen 3 gonca - 16 Saat 37 Dakika önce Saat 00:19 |
|
3 gonca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
https://hizliresim.com/5qhea3f
Diger vitaminlerde çıkmıs hocam. Kusura bakmayin vaktinizi aliyorum.Tekrardan tesekkur edrim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
D vitamini hala düşük! Olması gereken seviye: 50-100 arasıdır. Bugünden başlayarak, her sene 1 ampul
Dvit3 içsin. Polisitemia Vera olabilir. Bir Hematolog görsün. Ara ara kan bağışı gerekebilir. 1- Harketini arttırsın. 2- Bol su içsin. 3- Sigara kullanmasın. 4- Havalandırmasi az olan kapalı alanlarda bulunmasın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 6 Saat 42 Dakika önce Saat 10:14 |
|
3 gonca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Teşekürler hocam. Pazartesiye randevu alabildim hafta sonu oldugu icin. Bugunku doktor coraspirin verin dedi. Sizce ne yapalım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|