Merhaba,
Bende trombofili hastasıyım yani kanım normalden daha çabuk pıhtılaşıyor.2 düşük bir boş gebeliğim var.Bu düşüklerden sonra yapılan testlerde genetik olarak kan pıhtılaşması sorunum olduğu söylendi.Bendeki kan pıhtılaşmasının asıl sebebi vucudun folik asit ve b vitaminin alamaması bu nedenle sürekli folik asit, b vitamini ve coraspin kullanmam gerekiyor.
4.hamileliğimde tedavi sonucu bir oğlum oldu. Hamile kalır kalmaz yani daha günüm geçmeden kan testi ile hamile olduğumu öğrendim ve hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık.Hergün doğum yapana kadar hem kan sulandıcı iğne oldum hem de coraspin kullandım.Ve çok sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıklı bir oğlum oldu.Doktorumdan çok memnun kaldım, eğer istanbuldaysan sana ismini gönderebilirim.
Dediğin gibi doğum kontrol hapları pıhtılaşmayı artırdığı için kesinlikle kullanmaman gerekiyor.
Sakın moralini bozma, bende senin gibi çok üzüldüm hatta çok umutsuzluğa kapıldım ama başarı şansı çok yüksek olan bir durum bu.
Umarım istediğin gibi sonuçlanır herşey, en kısa zamanda bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.