ben de sağlık ocağında sadece aşılarını yaptırıyorum ama oradaki doktorların söylediklerini pek dikkate almıyorum.aşı yaptırmak için gittiğimde 6 aylık oğlumun ağzındaki emziği işaret ederek "onu çıkarın,çocuğunuzun ağız yapısını bozuyorsunuz" dedi. diğer bir gidişimde çocuğu ana kucağına koymuştum.beli bükülürmüş.su gibiymiş onun kemikleri.ana kucağına koymamalıymışım.ben de neden üretiyorlar o zaman bu oto koltuklarını ana kucaklarını dedim. yine son aşısı için gittiğimde seyrek de olsa öksürük vardı oğlumda.nedenini sorayım dedim kendi doktorumuza gitmeden önce...gıcık olmuşmuş da ondan öyle öksürüyormuş.içimden hiç böyle saçma bişi duymadım dedim. zaten doktorumuza gittiğimizde boğaz iltihabı olduğunu öğrendim.-bu arada öksürüğü kesmek gibi bir niyetim olmadı,hastalığı çocuğumun ciğerlerine indirmek gibi bir takıntım yok

- 5 aylıkken ferro sanol diye birşeyi zorla vermek istediler. ben ne gerek var buna şimdi dedim.kayınvalidem de yanımdaydı. aaa herkes kullanıyor dedi o da. çocuk eksik mi kalsın falan filan. doktorumuza sordum.hayır kullanmayın dedi.kayınvalidem ısrar edince,yok demir eksikliği olursa falan diye doktor da pekmez yedirin dedi sonunda.demiri karşılar dedi.ama bana kayınvalidemi tatmin etmek için söylemiş gibi geldi

... neyse diyeceğim o ki sağlık ocağındaki doktorlar bir acayip olmuşlar ya.birşeyin mantıklı açıklamasını yapmıyorlar sadece ilacı verip kullan,yoksa öcü gelir seni tutar bilmem ne gibi cahilane davranıyorlar. acaba onlar doktor değil mi diye şüphelendiğim çok oluyor ne yalan söyleyeyim...