Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan değeri çok düşük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKan değeri çok düşük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2014 Saat 19:42
Bademcikler; birer LENF BEZLERIDIR... Cocuklarin kendi Antikorlari (bagisiklik maddeleri) olusana kadar, vucut mikroplarla, bu Lenf bezleri ile mucadele ederler. Lenf bezleri vucuda her mikrop girdiginde aktif hale gelerek buyudugu icin, 2 sene kadar hic kuculmeye firsat bulamazlar (yazin tatil oldugunda, biraz kuculurler)...Lef bezleri bir yandan mikroplarla ugrasirlarken, bir yandan da, bu mikroplara karsi, Bagisiklik Maddeleri(Antikorlar) hazirlarlar..
Iste bu bagisiklik maddeleri yeterli sayiya ulasip, mikroplari yok etmeye basladiginda, Lenf bezlerine fazla is dusmez ve bunlar kuculurler..
Anladinizmi simdi, KBB niye 7 yasindan evvel Bademcik ameliyatlari icin, sizi zorlarlar, korkuturlar ve yalanlar soylerler??

Bademcikler, Lenf bezleridir. Ne agri yaparlar, nede hastalik.. Kalp Romatizmasini Bademcikler yapmaz, "A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklar" yaparlar.. Ama sahtekar KBB doktorlari sirf sizi korkutmak icin, YALAN SOYLERLER... Bakin ben bunlara o kadar hakaret ediyorum, YALANCI diyorum, hic itiraz edenini gordunuzmu??? Neyin ne oldugunu, onlarda "Domuz gibi" biliyorlar..

Geniz akintisi, bademciklerin ve Geniz etinin buyumesi, Sinuzitler, oksuruk; hepsi VIRULERIn isi... Ama bunlari bu sekilde anlatmak, KBB'nin isine gelmez...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ara 2014 Saat 19:44
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.