|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AYN RAND ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2016 Saat 23:24 |
Hocam online randevu başvurusu yaptım ayrıntıları skype dan görüşmek isterim. Ancak kaygılı olduğumdan
en azından şu soruyu sormak istiyorum. Oğlumu (streptokkok pozitif idi) Kardiyoloji bölümüne kontrol ettirdim. Doktor eko da sol ventrikülde dilatasyon ve mitral kapaklarda minimal yetersizlik belirlendi. dedi. kan testleri iyi çıktı. ancak doktor bu durumdan dolayı rılace 5 mg tablet ve dılatrend 12.5 mg tablet verdi. Size sormadan kullanamam. teşhis ve Tedavi konusunda fikiriniz nedir hocam ? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmalamis... Oyle 2-3 defa Tedavi edilmemis Streptokok enfeksiyonu ile Kalp Romatizmasi OLMAZ.. Size soyledikleri, "Tamamen duygusal"..
12-15 yaslarindan evvel Kalp Romatizmasi gorulmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|