|
Kalp çarpıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2019 Saat 02:03 |
Merhabalar hocam benim bir kaç gündür sürekli olan kalp çarpıntım oluyor sinirlenince ve heyacanlanınca dahada hızlanıyor bu kalp çarpıntısı olmadan öncede halsizlik baş ağrısı yaşadım tansiyonum 9 6 çıkıyordu kendimi hep yorgun hissediyorum sabah uyandıktan en az iki üç saat sonra kendime gelebiliyorum birde fazla et tüketiymiyorum kansızlık çarpıntı yaparmı bu arada ben sizin eski maillerinizi elimden geldiğince okuyorum bazı üyelerin şikayetleri benimkine benziyor siz onlara panik atak belirtileri demişsiniz acaba bendede böyle bir durum olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkurler saygılar...
Düzenleyen turnam - 07 Eki 2019 Saat 02:06 |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
38 yasında 45 kiloyum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hipertiroidi olabilir. Bir Endokrin doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
Hocam malesef ki direk endokrin Dr una gidemiyoruz önce dahiliye gittim tahlil yaptı normal çıkınca yönlendirmedi kardiyoloji ye gitmem gerekiyor çarpıntı ilacı verdi concor yarım içtim halen kalp atışımı yoğun bir şekilde hissediyorum kuzenim hemşire nabzımı ölçtü dk da 65 dedi çok normalmiş psikolojik olduğunu söylüyor bu arada hocam çok sinirliyim heyecan ve korku olunca merdiven çıkınca kalp atışımı ağzımda hissediyorum ben size sonucu yinede yolluyorum buradaki hiç bir dr a güvenmiyorum tekrardan yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkurler saygılar..
4GP.ME/ebtc/1570657033597.jpg Düzenleyen turnam - 10 Eki 2019 Saat 00:46 |
|
![]() |
|
Birde dvit düşük 5 6 ay önce 2 ampul içmeme rağmen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hipertiroidi degil.. Aclik Kan Sekerinize bu yakinlarda bakildi mi? Bakildi ise, sonucunu yazabilirmisiniz? 1 Ampul Dvit3 daha icin. Yilbasina dogru tekrar D vitamini seviyenizi olcturun.
|
|
![]() |
|
Evet hocam hemen 1 tane içtim açlık kan şekerim 91 mg/dL referans aralığı 55 115 hgb 11 70 sınırda acaba labaratuar da hata olabilir mi çünkü bağırsaklarım gece özellikle hareketli hiç kilo alamıyorum 1 sene önce bende Troid için ultrason çekildi nodul çıktı Dr ilaçlık değil demişti yada antitpoyada mı baktırsam
Düzenleyen turnam - 10 Eki 2019 Saat 07:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Geriye kaliyor, sinirsel durumunuz. Sizi uzecek, kaygilandiracak olaylardan uzak durun, EGER, devamli boyle konulari kafaniza takiyorsaniz, bunlar da yapar. Boyle bir durum VARSA; Atarax tablet, Aksamlari 1 tane alin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|