|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2017 Saat 22:53 |
Hocam mrb, 6,5 yaşındaki oğlum hafif balgamlı öksürükle başlayan salı günü 1 gün ateşle, daha sonrasında da boğuk öksürükle devam eden bir grip geçiriyor. İlaç olarak sizin yöntemlerinizi kullandım. Yalnız balgam varken 3 gün sabah akşam 1 kaşık perbron, sonrasında perebronu kesip nefes alışverişi hızlanmasın diye 2 gün günde 3 kere brincaly ile devam etttik. Bugün akşam aniden kalbinin ağrıdığını söyledi. Sonra sol üst göğsünü tutarak ağlayarak kalbinin ağrıdığını söylemeye devam etti. Özellikle nefes alırken çok ağrıdığını söylüyor. Şimdi uyuyor. Hocam doktora gitmedik. Çünkü bugüne kadar hep grip belirtileri vardı herzamanki gibi yöntemleri uyguladık. Ara ara kalbinin ağrıdığını da söylüyor. Ancak, biz çok ciddiye almamıştık. Acaba bir kardiyolağa gitmeli miyiz? Bugün böyle ağlayarak birde nefes alınca ağrıdığını söylediğinde çok endişelendik , tesekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye; Perebron ve Bricanyl kullandiniz?? Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim her gripte sık nefes alıp verme durumumuz oluyordu siz her grip başladığında brincaly kullanabilirsiniz demiştiniz . Perebronuda balgamlı öksürüğü olduğu için kullanmıştık. Bu kalp agrısıda neyin nesi Kadir hocam. Henüz uyanmadı oğlum uyuyor, keyfi yerindeydi dün öksürüğü vardı biraz o kadar. Ama sonra birden ağlamaya başladı. Nefes alırken kalbinin ağrıdığını söyleyip sol üst omzunu ve sol göğsünü gösteriyordu. Bir kardiyolağa göstersek mi acaba. Ateşi de Yok, sadece salı günü 35 ile 37, 37,5 civarı değişen kısa süreli bir ateşi olmustu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER, daha evvelce, Bronsit hikayeniz oldu ise; evet, kullanin.. Zaten, "tabloyu" artik biliyor olmaniz lazim.. Suphelendiginizde, baslayin.. Bu biraz da, "deneme-yanilma" ile ogrenilecek bir sey.. Deneyerek, hengi durumda, baslamaniz gerek onu ogreneceksiniz, Her cocuk bir olmadigi gibi, her oksuruk de bir degildir. Simdilik, butun ilaclari kesin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Şub 2017 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
Bronşit teşhisi konmadı ancak hassas hava yolları teşhisi kondu, sadece grip olduğunda 4. Gün hızlı nefes alıp verme oluyo. Kalp agrısı da öksürükten oldu sanırım hocam, bugün geçti kalbinin agrımadığını söylüyor. Sanırım göğüs agrısıydı. Brincaly grip olduğunda 3 kere bir ölçek başlıyorum 4 gün veriyorum son 3 gn sabah aksama düşürüyorum. Ve bırakıyorum. 28 kilo. Ölçü doğrudur umarım. Prospektüsünde 7 ml yazıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Palavra!! Oksuruk, bilhassa inatci oksurukler; gogus agrilarina sebep olabiliyorlar. Cok agri olursa, 1 olcek(5ml) Dolven verin. Bricanyl ile ugrasmayin.. Dedigim gibi; ancak, sikintili bir solunum hissederseniz baslayin..
|
|
![]() |
|
Çok teşekkürler Kadir bey.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|