Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kalça ultrasyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukalça ultrasyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2008 Saat 11:47

bende naz 3 aylıktı sanırım çektirdiğimde.biraz oyalamak zor oluyor ama ...gerekli birşey..

Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2008 Saat 13:40
Smilekolay gelsin simdiden bende her ikisine yaptirdim ama iyi oluyor önceden tehsis oluyor oglusumda bisey yoktu sükür ama kizim da biraz sorun cikti hemen tedavi ettiler Big%20smile
dok ultrason yapilmasaydi görünmezdi dedi kalcasinda hafif egrilik vardi bebe jimlastigi falan yaptirdilar simdi 3 yasinda hic sorun yok sadece yeni yürürken tekrar götürdüm düz basiyomu diye
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2008 Saat 14:04
benim kızımda doğduğunda götürmüştük. doğum yaptığım hastanedeki doktor ayağında problem var ortopediye götürün demişti. oraya götürdüğümüzde ayağında sorun yok ama kalçasına ultrason çekelim demişlerdi. kızım 1 aylık olduğunda ultrason çekildikten sonra kalça çıkığı teşhisi koymuşlardı. 3 ay olana kadar her ay çekildi ve çift bez bağlamıştık. 3. ayın sonunda tekrar muayene ettiler ve iyileşme olmadığı için pavlik bandaj verdiler. o gün hastane başıma yıkılmıştı. CryCryCrybebeğim daha ufacıktı ve yeni hareket etmeye başladığı dönemde hareketlerini kısıtlayacaktık. 3 hafta kullandık ama o 3 hafta 3 yıl gibi geldi bana. bandajı verdikleri zaman başka özel bi hastaneye daha götürmüştük. ultrasonu çeken doktor ve çocuk doktoru hiçbir sorun olmadığını kızımın gayet sağlıklı olduğunu söylediler fakat ortopedi doktoru başka doktor verdiği için bandajı takın dedi. bizim kafamız daha çok karışarak kullandık. 1 ay sonra ilk gittiğimiz hastanede tekrar kontrol ettiler ve çok az iyileşme var kullanmaya devam etceksiniz dediler. CryCryCry kafam karışık tavsiye üzerine başka bir çocuk hastanesine gittik. ordada doktor kesinlikle bu çocuğun hiçbirşeyi yok dedi. 5 aylık olduğunda film çekeriz filmde kesin çıkar dedi. bende o anki halimle bandajı çıkarıp attım. iyiki sonra takmamışım çünkü kızımın gerçekten hiçbirşeyi yokmuş.
biraz uzun oldu ama.

Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2008 Saat 14:23
Orjinalini yazan: _mavi boncuğum_ _mavi boncuğum_ Yazdı:

benim kızımda doğduğunda götürmüştük. doğum yaptığım hastanedeki doktor ayağında problem var ortopediye götürün demişti. oraya götürdüğümüzde ayağında sorun yok ama kalçasına ultrason çekelim demişlerdi. kızım 1 aylık olduğunda ultrason çekildikten sonra kalça çıkığı teşhisi koymuşlardı. 3 ay olana kadar her ay çekildi ve çift bez bağlamıştık. 3. ayın sonunda tekrar muayene ettiler ve iyileşme olmadığı için pavlik bandaj verdiler. o gün hastane başıma yıkılmıştı. CryCryCrybebeğim daha ufacıktı ve yeni hareket etmeye başladığı dönemde hareketlerini kısıtlayacaktık. 3 hafta kullandık ama o 3 hafta 3 yıl gibi geldi bana. bandajı verdikleri zaman başka özel bi hastaneye daha götürmüştük. ultrasonu çeken doktor ve çocuk doktoru hiçbir sorun olmadığını kızımın gayet sağlıklı olduğunu söylediler fakat ortopedi doktoru başka doktor verdiği için bandajı takın dedi. bizim kafamız daha çok karışarak kullandık. 1 ay sonra ilk gittiğimiz hastanede tekrar kontrol ettiler ve çok az iyileşme var kullanmaya devam etceksiniz dediler. CryCryCry kafam karışık tavsiye üzerine başka bir çocuk hastanesine gittik. ordada doktor kesinlikle bu çocuğun hiçbirşeyi yok dedi. 5 aylık olduğunda film çekeriz filmde kesin çıkar dedi. bende o anki halimle bandajı çıkarıp attım. iyiki sonra takmamışım çünkü kızımın gerçekten hiçbirşeyi yokmuş.
biraz uzun oldu ama.

canım cok üzüldüm geçmiş olsun.zaten bir kaç doktora gidince hepsi farklı sölüyolar anlamıyorum ya vardır ya yoktur neyseki atlatmışsın tekrar geçmiş olsaun
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2008 Saat 14:44
sağol canım. her doktor farklı şey söylüyor işte. o zamanı düşündükce şimdi bile kötü oluyorum. daha sonra aynı hastaneye gittik ve orda film çekince çocuk iyileşmiş dediler. yani sözde onların verdiği bandaj fayda etmiş. Angry o anki sinirle herşeyi anlatacaktım doktora ama kendimi zor tuttum.

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2008 Saat 03:15
ben yağmur 2 aylıkken çektirmiştim dr muayenesinde bacaklarını birleştirip baktığında bir boğum fazladan görüyorum dedi bi anormallik var diyince aklım çıktı düzelmezmi yani dedim pek önemli değil kalça ultasonu çektirin kesin belli olsun dedi bu boğum gidene kadarda 2 bezi üst üste bağlayın dedi kafam çok karıştığı için 2. bi dr daha gittim 2  bezin saçma olduğunu herhangi bi anormallik olmadığını 2 bez bağlarsam çatısının genişleyeceğini soyledi içimiz rahat olması içn çektirdim ama çok eziyetli oldu bize yağmur ağlamaktan durmadı bacaklarını tutup sabirleyemedik bi türlü hatta görevliyle tartıştık birazda gıcık şey düzgün tutsanıza diyince bende şartel attı tutabilsem tutucam bebek bu lafmı anlıyo hayrte bişeysiniz siz işinizi yapın sdece azarlamanız için burda değilim şimdi çıkıyorum kızım sakinleyince tekrar giricem diyip odadan çıktık kızı uyutup tekrar girdiğimde nasıl oldu güzel kızımız sakinledimi diye soyledi az önceki bayan gitmiş yerine başkası gelmiş sanki arada diş göstermek gerekiyo galibaLOLuzattım bea sonuç hiçbirşey yoktu şükürBig%20smile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
milhan2002 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 147
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2008 Saat 13:25
ben sormuştum ultrasonmu röntgen mi diye.1 hafta önce çektirdik çok şükür birşey çıkmadı.ultrason çekiyorlarmış çokta kolay oluyor benimkinin hiç sesi çıkmadı birde acıkınca ben emzirdim onlar çekti çok daha rahat oldu bir güzelde gazını çıkardı bacaklarını oynattıkçaLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2008 Saat 14:32
bende yusuf barana 2 aylıkken çektirmiştim. maşallah kuzumun gıkı çıkmadı hatta ağlamayı bırakın doktor gülücükler bile atıyodu. çok şükür kalçada bişey çıkmadı. birde biz böbrekten çektirmiştik aynı gün hamileliğimde genişleme var denildiği için. aynı gün çekildiği için biraz uzun sürdü ama paşam hiç ağlayıp beni üzmdi sağolsun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.