|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MÜJGANELİF ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MÜJGANELİF
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 10:19 |
iyi günler doktor bey,
kızım 2008 doğumlu.arada kalbim ağrıyor diye söylüyor.önce ciddiye almadım ama tekrarlıyor.bazen koşarken bazen otururken dün en son banyodan çıkınca söyledi.ne olabilir acaba?herhangi bi hastalık yok.doğduğundan beri horlayarak yatıyor.kilosu boyu çok iyi.geçen sene bi kulak ağrıdığında doktora gitmiştik o zaman iyileşince bi getirin bakıcam üfürüm var demiştiler.ama ben bidaha götürmedim.sıksık hasteneye giden bi aile değiliz.hiç kan alınmadı şimdiye kadar.eğer doktora götürmem gerekiyorsa neleri yaptırmalıyım.teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar az bilgi ile tam bir cevap vermem imkansiz. Yasi bile tam belli degil... Eski mailleri okuyun.
Simdilik verebilecegim bilgiler: 1- Kiziniz; 17kg'dan fazla ise, kesinlikle bir kalp hastaligi yok.... 2- Cocukluk caginda, HICBIR Kalp hastalinda AGRI OLMAZ.... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|