Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kalbi ağrıyormuş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkalbi ağrıyormuş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MÜJGANELİF Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MÜJGANELİF Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kalbi ağrıyormuş
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 10:19
iyi günler doktor bey,

kızım 2008 doğumlu.arada kalbim ağrıyor diye söylüyor.önce ciddiye almadım ama tekrarlıyor.bazen koşarken bazen otururken dün en son banyodan çıkınca söyledi.ne olabilir acaba?herhangi bi hastalık yok.doğduğundan beri horlayarak yatıyor.kilosu boyu çok iyi.geçen sene bi kulak ağrıdığında doktora gitmiştik o zaman iyileşince bi getirin bakıcam üfürüm var demiştiler.ama ben bidaha götürmedim.sıksık hasteneye giden bi aile değiliz.hiç kan alınmadı şimdiye kadar.eğer doktora götürmem gerekiyorsa neleri yaptırmalıyım.teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120461
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 23:30
Bu kadar az bilgi ile tam bir cevap vermem imkansiz. Yasi bile tam belli degil... Eski mailleri okuyun.
Simdilik verebilecegim bilgiler:
1- Kiziniz; 17kg'dan fazla ise, kesinlikle bir kalp hastaligi yok....
2- Cocukluk caginda, HICBIR Kalp hastalinda AGRI OLMAZ....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.