Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kalabalık ortamda rahatça emzirebilmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKalabalık ortamda rahatça emzirebilmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 185
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2009 Saat 13:06

Eğer dışarı çıktıysanız emzirmek için mağazaların giyinme kabinlerini kullanabilirsiniz. Ben hep öyle yapıyorum. Herkesin içinde emzirmiyorum zaten bizimki etrafa bakmaktan zor doyuruyor karnını. Kapalı alışveriş merkezlerinde zaten bebek odaları var. Restorana falan gidecek olursam da emzirebileceğim bir yer var mı diye soruyorum genelde özel yazıhanelerine yönlendiriyorlar. Böylece sorun kalmıyor. Muhakkak biryer buluyorum. Hiç olmadı arabama kadar gidiyor arka koltukta emziriyorum :) Şapkaydı önlüktü yapamam ben. Tatile gittim orda bile sahildeki duş kabinini kullandım. Ve özellikle denize sıfır otel terih ettim rahat gidip geleyim odaya diye... Alternatifleri arttırabilirsiniz. Sitenin havuzuna gittiğimde bir kere üşendim kabine gitmeye. Annem üzerime ince örtü örttü de oğlumun cok cok sesini duymayan kalmadı :)))))

Yukarı Dön
edam Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2915
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2009 Saat 14:26
bende ilk defa duydum, ama denemek lazım, kullanışlı olup olmadığı konusunda karar vermek için bence

........CANIM YAVRULARIM......
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2009 Saat 08:22
güzelmiş.ama ben de meryeme katılıyorum.ortada kalıyo sanki herşey.bi de örtü olsun şapka olsun emzirdiğin anlaşılıyo ya gıcık durum.ben de genelde mağazalarda kabinleri kullanıyorum.alışveriş merkezlerinde emzirme odalarını kullanıyorum.veya arabamız alışveriş ettiğimiz yere yakınsa arabamızın içinde emziriyorum.sorunu bu şekilde çözüyorum...
Yukarı Dön
buketkiran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 15:04
bazende çok işime geliyo emzirme..kalabalık ortamlardan bunalınca bebişimi alıp kucağıma rahat rahat emziriyorum...bebeğin emerken annesiyle başbaşa olması gerektiğini düşünüyorum..
Yukarı Dön
esradoyuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 12:57

Merhaba sevgili anneler,

Resimdeki anne %100 bebeğini emziriyor.Hem de parkta!!Gördüğünüz gibi özel dizaynı sayesinde şapka anneyi çok güzel örtiyor ve koruyor.

Fotoğraf çekimleri haricinde bir anneden bebeğni emzirmesini ve nasıl hissetiğini sormuştuk.Hanım önümüzde atletini açıp,bebeği emmeye başlamış ancak biz hala bunları yapmasını bekliyorduk.Ufaklığın cok cok coksesleriyle durumu anladık.Sorudğumuzda gerçekten de gözümüzün önünde hiç bir yerini görmeden emzirebildiğini farkettiğimizde böyle bir ürünü yarattığımız için çok mutlu olduk.
Emzirme şapkasını satın alan annelerden hep olumlu yorumlar geldi.Türkiye'nin dört bir yanından siparişler başladı.En son Şırnak'taki bir bayana iki desenden şapka sattık

Annelerden birisinin yorumuna katılıyorum.Bebek ile anne emzirme sırasında başbaşa kalmalıdır.En çok süt de bu şekilde gelir zaten.Ancak bu durumun her zaman mümkün olmadığı durumlar da var.Mesela arkadaş toplantıları,düğünler,restaurantlar,bebek odaları olmayan alışveriş merkezleri,doktor sırasında beklerken gibi mekanlar ve durumlarda yavrucuk anne sütü için ağlarken iki seçenek mümkün gibi gözüküyor.Ya anne bulunduğu ortamdan hemen ayrılacak yada bebecik bir süre ağlamaya devam edecek.Emzirme şapkasının çözümü ise çok basit.Yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz bu şapkayı bebeğinizin emmek istediği ama sizin emzirmeye müsait olmadığınızı düşündüğünüz zamanlarda çıkartıp hemen ,hiç bekletmeden emzirebilirsiniz.Böylece anne bebek arasındaki güven bağları da sağlamlaşmış olur.Anneler de bebekleriyle dışarı çıkmanın tadına varabilirler.

Teşekkürler,
Esra
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 13:43
Sayın Esra Hanım
Mümkünse kesintisiz bir video ekleyebilir misiniz?Ancak o zaman ikna olurum .
Yukarı Dön
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1068
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2009 Saat 02:09
ben 2.5 ay emzirebildim:(((( sutum kalmadi yetmedi ,kizima halen vermeye çali$iyorum ama almak istemiyor çunki ek vermeye ba$lmi$tim çok uzgunum bu konuda çoooook:((((aglamak geliyor içimden hata agliyorumm 6ay emzirebilseydim ke$ke:((
Yukarı Dön
m.jooy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2009 Saat 16:16
süpeermişşşStar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.