Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kakasını yapmayı reddederse...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkakasını yapmayı reddederse...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
helincan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 91
Mesajın Direkt Linki Konu: kakasını yapmayı reddederse...
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2008 Saat 09:45
hocam.kızım 18,5 aylık.1 aydır kızım kabız.dediğiniz gibi pirinç vs yi kestik.ben işteyim.dediğimi yapıyorlardır diye düşünüyorum.10 gündür duphalac kullanıyorum.sabah akşam a çıkarttım 4 gündür 5ml*2.ama kakasını geldiğini fark ettiğinde kasıyor ve izin vermiyor.dolayısıyla kurumuş oluyor.dr zorda klırsan sokol dan ver demişti.onu verince bile ancak 8-9 saat sonra yapıyor ve katı halde.çaresizim.sabrım kalmadı.çabuk geriliyor ve birşey yapamamanın çaresizliğini üzülerek yaşıyorum.fitili de veremiyorum 2 dk sonra geri çıkrtmış oluyor fitil bezde geziyor.uyurken mi versem.daha fazla korksun istemiyorum ama.. bir çare hocam!
tşk

Düzenleyen helincan - 04 Kas 2008 Saat 09:46
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2008 Saat 10:35
Eğer yaptığı kaka yumuşak ise hiç umursamayın, kendi problemidir, kendisi halledecektir.Diyet ve armut ilavesi ile bile sert kaka yapıyorsa, Dupha.   yanında Sok..l kullanmanızda bir sakınca yok.Pirinç ile birlikte , patates, muz ve elma'da kesilecek. Ayrıca pirinç unu'da pirinç sayılır.
Yukarı Dön
helincan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2008 Saat 10:43
bağımlılk yapmaz mı.sokol.ne kadar sıklıkla kullanırsam bağımlı olur?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2008 Saat 10:55
Sok..l ve Duph...ac , bağımlılık yapmaz. Bağımlılık yapanlar ;Pursen...d , ve sonu ..lax ile bitenlerdir. ....lac ile bitenler değil.
Yukarı Dön
helincan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2008 Saat 08:07
bu ilaçlarını etkisi yemekten sonra mı daha fazla...yani ne zaman kullanırsam daha çok ve çabuk etki eder.
tşk
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2008 Saat 09:18
Akşsm yatmadan evvel vermek en iyisidir..Dikkat edin, her çocuğun ilaçlara tepkisi bir değildir. Önce birini verin, çocuğun tepkilerine bakın, eğer gece sizi ayağa kaldıracak kadar rahatsızlık verirse, gündüzde verebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.