|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2015 Saat 02:01 |
Hocam merhaba,
22 aylık kızım 11.3 kilo 84cm. Çok birşey yemiyor, yerse de hep kuru şeyler yiyor. Anne sütü alıyor hala. Bezi bıraktık üç ay önce. İlk başta problem yoktu ama sonra kakasını tutmaya ve ağlayarak altına yapmaya başladı. Sonra o geçti 3-4 günde bir lazımlığa yapmaya başladı. Yaptığında sert değil ama koyu kıvamlı yapıyordu. Son 1 haftadır hiç yapmadı. 2 gündür oturuyor lazımlığa ama yapmadan kalkıyor. Ikınmıyorda. Kuru kayısı, mürdüm eriği, incir vermeye çalışıyorum asla yemiyor. Ne yapmam gerek bilemedim. Fitil kullanmalı mıyım? Yapana kadar sabredip beklemeli miyim? İyi günler
Düzenleyen ozlem_azra - 17 Eyl 2015 Saat 02:02 |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosu normal..Bundan sonraki gelismelerini;
Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin. Kabizligi icin, eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|